Reklam
  • Reklam
 Merhabalar
Rıdvan AKGÜN

Rıdvan AKGÜN

 Merhabalar

10 Ocak 2017 - 18:06 - Güncelleme: 10 Ocak 2017 - 18:16

Medya dünyasının oldukça sıkıntılı günler geçirdiği bu dönemde, radikal bir karar aldım ve medya dünyasına girmeye karar verdim. Bu anlamda öncelikle sektörün  içinde bulunan ve çalışan tüm arkadaşların acılarını ve mutlu anlarını yıllar içerisinde çok iyi algıladığımı düşünüyorum.

1999 Yılında SKY TV’de başlayan “Politik Gündem” yolculuğum tam 17 yıldır devam ediyor… İstikrarı tercih eden birisi olarak İzmir TV ve ardından  son 5 yıl Kanal 35’den sonra medya çalışanlarının “Taşra” olarak kabul ettiği İzmir’de sektöre küçük de olsa katkımızın olması ve sektörde işsiz kalan arkadaşlara iş imkanı yaratmanın bir görev olduğu inancını taşıyarak  medya grubu oluşturma kararını böylelikle hayata geçirmeye karar verdim.

İzmir’i ve sektörü kucaklıyoruz

Televizyon kanallarının aylık maliyetlerinin 250-300 Bin TL civarında bir bütçeyle sadece hayatta kalabildikleri bir dönemde dijital çağın nimetleri ve sosyal medyanın gücünü sektörde fırtınalı bir şekilde yansımalarını ve kırılmalarını takip eden bir iş adamı olarak ilk önce değer verdiğim akil medya üstatlarımın dürtüsüyle  İzmir Haber Merkezi,  Kanal İzmir TV ve  Yapı Dünyası (Aylık sektörel ve kültürel yaşam dergisi) ve İzmir Haber Merkezi TV olmak üzere  bir internet haber portalı, iki TV ve bir aylık dergi olarak yayın hayatına başlamış olmaktan  gururlu, mutlu ve oldukça heyecanlı  bir şekilde çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız.

Siyasetin nabzını “Politik Gündem” ve “Gündem Özel”  ile tutacak yerel siyaset, merkezi siyaset ve ülke gündemini seviyeli bir şekilde tartışacak ve toplumumuzu aydınlatacak siyasiler, belediye başkanları, akademisyenler ve toplumun tüm katmanları hayatın içinde kendilerini bulacak ve bir yayın akışı ile Kanal İzmir TV ve İzmir Haber Merkezi TV’lerinde seslerini duyurabileceklerdir.

300’den fazla iş kolunu içeriyor

Özellikle yapı sektörünü ilgilendiren ve her ay 5 bin okuyucusu ile buluşacak “YAPI DÜNYASI” dergimiz sabırsızlıkla beklenen yeni trendlerin ön planda olduğu İnşaat – Tasarım- Mimari- Dekorasyon ve yaşamın tüm safhasında 300’den fazla iş kolunu ilgilendiren ve beklenen bir dergi özelliğini tüm sayılarında koruyacaktır.

3A Medya Ajansı Ltd. Şirketimiz bünyesinde medya grubumuzun yelpazesini önümüzdeki günlerde günlük yayın yapan gazetemizle buluşturmanın heyecanını hazırlamanın mutluluğunu yaşayacak ve yaşatacağız diyoruz. Heyecanla,  mutlulukla yola çıkarak bir iş adamı olarak ilkeli, dürüst ve gerçek haberle tarafsız ve adaletli bir bakış açısıyla yayın hayatımıza başlamanın coşkusunu hep beraber süreceğiz.

Hepinize merhabalar!

3A Medya Grubu

Yön. Krl. Bşk.

Rıdvan AKGÜN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar