Reklam
  • Reklam
RIFAT SAİT KAYYUM OLARAK ATANDI

RIFAT SAİT KAYYUM OLARAK ATANDI

AK Parti 24. dönem milletvekili Rıfat Sait İzmir'deki dev şirkete kayyum olarak atandı.

26 Temmuz 2018 - 16:54

AK Parti 24. dönem milletvekili Rıfat Sait FETÖ/PYD soruşturması kapsamında kayyum atanan Küçükbay şirketler grubu bünyesinde bulunan Papiks A.Ş.'ye kayyum olarak atandı.

İşadamı Ahmet Küçükbay'ın sahibi olduğu şirketler arasında bulunan Papiks A.Ş.'nin yeni yönetiminde düzenlemeye gidildi. Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde bulunan şirkete AK Parti 24. dönem milletvekili Rıfat Sait kayyum olarak atandı. Orkide Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gedikoğlu, Taner Yalçın, Kamil Duman, Gülseren Yurdabak, Mehmet Fİkret Çelik, Sefer Özdin gibi isimlerin yönetim kurulunda bulunduğu şirket plastik torba, çuval, poşet, çanta, kutu, damacana şişe gibi malzemelerin üretimi ve paketlemesini yapıyor.

Göreve atanan Rıfat Sait ''Daha göreve başlamadım. Görev yazısı geldi. Benim böyle bir talebim olmadı. Sağ olsun Binali Bey böyle takdir etmiş. Binali Bey'in jesti. Bu şirket artık devletin. Devletin emanetine sahip çıkacağız. Bu şirkette biraz satışı arttırmak istiyoruz. Benim 25 yıllık özel sektör tecrübem var.'' dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek