Reklam
  • Reklam
BRİDGET MALCOLM’DAN YILLAR SONRA VİCTORİA’S SECRET...

BRİDGET MALCOLM’DAN YILLAR SONRA VİCTORİA’S SECRET İTİRAFLARI: KADINLARI KONTROL EDİYORLAR

Avustralyalı model Bridget Malcolm, dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret'la ilgili yıllar sonra çarpıcı itiraflarda bulundu. Markanın aşırı zayıf olmaları konusunda baskı kurduğunu öne süren Malcom, günlerce aç kaldığını ve yalnızca su içtiğini söyledi.

13 Eylül 2021 - 14:34

Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria’s Secret’ın üzerindeki kara bulutlar dağılmak bilmiyor. Geçtiğimiz yıl birçok model markanın Pazarlama Direktörü Ed Razek’le ilgili taciz iddialarında bulunurken, şirket için daha sonra kayyum ve satış süreci gündeme gelmişti.

Eski günlerinden uzakta olan markayla ilgili çok konuşulacak yeni iddialar ortaya atıldı. İddiaların sahibi Avustralyalı model Bridget Malcolm. 29 yaşındaki model, 2015 ve 2016 yıllarında Victoria’s Secret’ın ikonikleşen defilesinde boy göstermişti.

60 Dakika isimli programda konuşan Malcolm, Victoria’s Secret yönetiminin modellerin ‘aşırı zayıf’ olmaları konusunda çok açık bir şekilde mesaj verdiğini öne sürdü. Üzerindeki kilo verme baskısının çok fazla olduğunu söyleyen Malcolm, söz konusu dönemde çok yetersiz beslendiğini, günlerce aç kaldığını, yalnızca su içtiğini ve merdiven çıkmasının 10 dakika sürdüğünü anlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti