Reklam
  • Reklam
10 EYLÜL – 7 EKİM VENÜS AKREP BURCUNDA: ÖLDÜREN CAZİBE

10 EYLÜL – 7 EKİM VENÜS AKREP BURCUNDA: ÖLDÜREN CAZİBE

7 Ekim’e kadar mutluluk, güzellik, ilişkiler, yaşamdan keyif alma gezegenimiz Venüs, Akrep burcu seyahatiyle tutkulu, biraz alengirli, yüzeyde olanı değil derinlerdeki duyguları harekete geçiren bir dönemi başlatıyor. İlişkilerde huzurlu ve dengeli davranışlar rafa kalkarken krizler, tartışmalar, yoğun duygular ön plana çıkacak.

17 Eylül 2021 - 12:48

Akrep burcu krizlerdir ve karşılaştığı krizleri çözümleyerek, deneyim alanını genişleterek var olmaya programlıdır. Duygusal birlikteliklerde cinsellik konusu öne çıkarken, kimi ilişkilerde bağlanma ve sahiplenme vurgusu öne çıkar. Sahip olmakla- ait olmak arasındaki köprü bu dönem iyice belirginleşir. Beklentiler artar, kalıcı olanın peşinden gitmek önem taşır. Uzun süreli ilişkiden kaçanlar yoğun duygu alışverişi sebebiyle partnerinden uzaklaşabilir. Bir tarafın hissettiği ihtirası diğerinin de hissetmesi arzulanır. Kimi zaman zorlayıcı, sevginin nefrete döndüğü ilişki deneyimleri meydana gelebilir.

Kaybetme korkusu, aldatma, aldatılma teması gündeme gelirken, güdüsel davranışlar artacaktır. Şüphe duygusu, abartılı takıntılar, yüzeye çıkan endişeler ve karşımızdakini kontrol etme isteği dedektiflik ruhunu ortaya çıkartabilir.

Gizli ve biraz da tehlikeli olanı merak etmektir Venüs Akrep.. Yasak aşklar ve platonik duygular bu dönem tetiklenebilir. Aşk kadar finansal göstergeler de aynı oranda önemli olurken, eşin, partnerin kaynaklarından yararlanmak, keyif ve zevk için yapılan aşırı harcamalar da gündeme yerleşecektir. Estetik işlemler, önemli ameliyatlar yaptırmak, doğurganlık için tedavi görmek için uygun bir dönemde olmadığımızın altını çizmek gerek.

Eylül ayı içinde Venüs'ün iki görünümü önemli!

16- 17 Eylül Venüs-Satürn kare açısı kendimizi iletişim açısından sıkışmış ve kapalı hissettirebilir, ikili ilişkiler ve maddi konularda tıkanıklarla karşılaştırabilir.

21-25 Eylül Venüs-Uranüs karşıt açısı ise birlikteliklerde sürpriz ayrılıkları, öfkeli çıkışları, elektrikli havayla birlikte sürpriz aşkları ortaya çıkartabilir. Manipülatif ilişkilerde baskıcı tutumdan kaçarak ayrılık kararları alınabilir. Ani başlayan bir aşk hikâyesinin ani bitişi şeklinde de sirayet edebilir. Eski aşklar yeniden alevlenebilir, alevlendi derken birden söne de bilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti