Reklam
  • Reklam
CHP’DE İSTİFA!

CHP'DE İSTİFA!

CHP'de 2019 yılı Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimler öncesi, belediye başkan adayı olmak isteyenler için istifa süreci de başladı. İzmir'den ilk istifa haberi geldi ve CHP Bayındır İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek görevinden ayrıldığını resmen açıkladı.

03 Ekim 2018 - 09:17 - Güncelleme: 03 Ekim 2018 - 09:33

İzmir'de CHP Bayındır İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek görevinden istifa etti. Aydilek istifa açıklamasında, belediye başkan adaylığı için önce bir takım görüşmeler gerçekleştirdiğini, gerçekleşen görüşmeler sonrasında kararını vereceğini beyan etti.

CHP'de 2019 Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimler öncesi, belediye başkanı olmak isteyenler için istifa süreci de başladı. İzmir'de mevcut ilçe başkanları içinde istifasını resmen sunan ilk isimse Bayındır İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek oldu. Aydilek, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'e istifa dilekçesini verdi.

Aydilek açıklamasında, adaylık konusunda henüz net bir karar vermediğini belirtirken, 'Süreç başladı. Ben de önce ilçe başkanlığı görevimi bıraktıktan sonra arkadaşlarımla görüşmeyi yeğledim. Dün il başkanıma istifamı sundum. Bugün itibari ile önce partinin önde gelen kişileri ile görüşmeler yapıyorum. Ardından da Bayındır'da sivil toplum kuruluşları ile bir görüşme yapacağız. Bunun ardından çıkan duruma göre karar vereceğiz. Önümüzde henüz uzun bir süreç var. Değerlendirme yapacağız. Olumlu sonuca varırsak adaylık başvurusunda bulunuruz. Olmazsa o zaman da aday gösterilecek arkadaşımızın arkasında dururuz' diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti