Reklam
  • Reklam
TUNÇ SOYER ADAY MI OLUYOR?

TUNÇ SOYER ADAY MI OLUYOR?

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer İzmir Büyükşehir'e aday olacak mı? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına olumlu yaklaştığını belirten Soyer, "Ben yıllardır bekliyorum'' dedi

03 Ekim 2018 - 08:48 - Güncelleme: 03 Ekim 2018 - 09:24

Mimarlık Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte konuya ilişkin soruları yanıtlayan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına olumlu yaklaştığını belirterek, “Bütün CHP’li belediye başkanlarının, CHP’ye gönül vermiş insanların, herkesin büyük bir aşkla ve şevkle yapacağı bir görev olur. Bu nedenle mutlaka talibi çok olur. Ben yıllardır bekliyorum. Olabilir de, olmayabilir de. Biz vazifemizi yapmaya devam edeceğiz. Ama genel merkez adaya karar verecek. Nasıl değerlendirirlerse onları bekleyeceğiz” açıklamalarında bulundu.

‘SON DERECE BİLGECE BİR AÇIKLAMAYDI’

Aziz Kocaoğlu'nun aday olmamasına ilişkin görüşlerini de aktaran Soyer, “Aziz Kocaoğlu'nun açıklaması son derece bilgece bir açıklamaydı. İzmir'de asla unutulmayacak izler bıraktı. Hepimiz tek tek, İzmirliler olarak kendisine müteşekkiriz. Bundan sonrasını genel başkan ve genel merkez takdir edecek. Hep beraber göreceğiz. Henüz konuşmak için çok erken” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti