Reklam
  • Reklam
YÜKSEK DOZDA UYUŞTURUCUDAN..

YÜKSEK DOZDA UYUŞTURUCUDAN..

ABD’li şarkıcı Demi Lovato’nun yüksek dozda uyuşturucu nedeniyle hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

25 Temmuz 2018 - 12:34

25 yaşındaki eski Disney yıldızının California’daki evinden hastaneye Los Angeles Acil Durum Departmanı tarafından götürüldüğü açıklandı.

People Dergisi, Lovato’nun tedaviye cevap verdiğini ve durumunun stabil olduğunu bildirdi.

Lovato en son 22 Temmuz’da Iggy Azelea ile birlikte California Mid State Fair Grounds’da konser vermişti. Demi Lovato, kariyeri boyunca uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele etti.

Lovato, geçen ay uyuşturucuyla mücadele ile ilgili ayık anlamına gelen 'Sober' isimli bir şarkı yayınlamış, ve altı yıldır uyuşturucu kullanmadığını söylemişti.

Müzik kariyeri boyunca bir çok ödül kazanan 25 yaşındaki Lovato, son olarak uyuşturucuya kaşı yürüttüğü aktivizmi için GLAAD Vanguard Award'a layık görülmüştü

Demi Lovato ocak ayında Madame Tussauds İstanbul’da sergilenmeye başlayan balmumu figürünü Facebook hesabından Türkçe olarak duyurmuş ve hayranlarını figürünü ziyaret etmeye davet etmişti.

1992 yılında New Mexico’da dünyaya gelen Demi Lovato, 7 yaşındayken rol aldığı Barney & Friends dizisiyle sanat hayatına adım attı. Aynı yıl piyano eğitimi almaya başladı ve katıldığı bir güzellik yarışmasında birincilik elde etti. 2008 yılında piyasaya çıkardığı ilk solo albümü Don’t Forget ile Billboard 200 listelerinde 2. sıraya kadar yükselen Demi Lovato, artık ününü tüm dünyaya duyurmuştu.

2009 yılında başarısını perçinleyen Demi Lovato Here We Go Again albümünü çıkardı. Bunu sırasıyla 2011 yılında Unbroken, 2013 yılında Demi, 2015 yılında Confident ve 2017 yılında çıkardığı Tell Me You Love Me albümleri izledi. 2009 senesinde Disney Channel’ın Sonny'nin Yıldızı adlı dizisinde ve Camp Rock 2 adlı filminde rol alarak oyunculuğu da bırakmadığını hayranlarına kanıtladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti