Reklam
  • Reklam
"HER AN HER ŞEY OLABİLİR."

"HER AN HER ŞEY OLABİLİR."

Güney Afrika'da 10. BRICS Zirvesi'ne katılmak için yola çıktı. Yolculuk öncesi Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemindeki yeni yapılanmalarla ilgili atamaları değerlendiren Erdoğan, "Fazla uzun sürmez. 10-15 gün içinde bu yapılanmayı tamamlarız. Her an her şey olabilir, atanmış olan da görevden alınabilir. Çünkü biz burada başarıyı öne alıyoruz." dedi.

25 Temmuz 2018 - 12:41

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

"Uluslararası işbirliği ve yardımlaşmada, kalkınma yardımları arasında Türkiye önde gelen ülkeler arasındadır. Zirveyi önemli bir fırsat olarak görüyorum. Güney Afrika'nın önde gelen işadamları ve müslüman toplumun kanaat önderleri ile bir araya geleceğiz. Zirvenin ardından Zambiya'yı günü birlik de olsa ziyaret edeceğim. Bu ziyaret Türkiye ve Zambiya arasında Cumhurbaşkanı düzeyinde ilk resmi ziyarettir." açıklamalarında bulundu.

PUTİN İLE GÖRÜŞME

Şu anda Suriye'deki gelişmeler istenilen istikamette gelişmiyor. Sadece Afrin, Cerablus ve Elbab kontrol altında. Bu görüşmemizde bunları a'dan z'ye ele alacağız. Amacımız, Suriye halkı artık acımasız saldırılardan korunma altına alınmış olsun.

ABD'NİN İRAN YAPTIRIMLARI

Yaptırımlarla ilgili bizim Amerika bizim nasıl bir strateji ortağımız ise dünyada diğer stratejik ortaklarımızla ilişkimizi kesmek bağımsızlık anlayışımıza ters düşer. Biz öyle ürünler alıyoruz ki, benim ülkemi kış boyu kim ısıtacak? Bu konuda gerek senatnun gerek temsilciler meclisi içerisindeki siyasi rekabetlerin Türkiye üzerinden olması bizi ayrıca üzmektedir. Sayın Başkan iyi bir duruş sergiledi, bunun devam edeceğine inanıyorum. Temenni ederim ki yanlış adımlar atılmasın.

YENİ ATAMALAR

Merak etmenizde fayda var. Birçok arkadaşımızın ismi üzerinde görüş birliğine vardığımız gibi, şu arkadaşımız şuraya diyebileceğimiz isimler var. 10-15 gün içerisinde inşallah bu yapılanmayı tamamlarız. Her an her şey olabilir, atanmış olan da görevden  alınabilir. Çünkü biz burada başarıyı öne alıyoruz, başarısızlık kitabımızda yer  almıyor."

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti