Reklam
  • Reklam
"TÜRKİYE YÜZ YILIN SEÇİMİNİ YAPTI"

"TÜRKİYE YÜZ YILIN SEÇİMİNİ YAPTI"

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül 24 Haziran seçimiyle ilgili şu sözleri kullandı: "Halkımız 5 yılın değil, yüz yılın seçimini yapmıştır"

25 Haziran 2018 - 17:17

 AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 24 Haziran'da yapılan seçimlerde halkın 5 yıllık değil, yüz yılın seçimini yaptığını belirtti.

Şengül, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin resmi olmayan sonuçlarını değerlendirdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerden net bir zaferle çıktığını, Cumhur İttifakı'nın da meclis çoğunluğunu elde ettiğini belirten Şengül, şunları ifade etti:

“Teşekkürler İzmir, teşekkürler Türkiye. Biz her zaman halkımıza güvendik, halkımızın ferasetine, her zaman en doğru kararı vereceğine inandık. Halkımız o güvenimizi boşa çıkarmadı. Üst aklın Recep Tayyip Erdoğan için ve AK Parti için 'Tamam' demesine rağmen, halkımız 'Hayır Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile devam' demiştir çünkü halkımız şunu biliyordu; bu gelecek 5 yılın seçimi değil, gelecek yüz yılın seçimiydi. Halkımız 5 yılın değil, yüz yılın seçimini yapmıştır. Türkiye'nin yoluna özgür ve bağımsız olarak devam etmek istediğini, artık kimseden emir almak istemediğini yüksek sesle dile getirdi. Biz de halkımıza mahcup olmamak için Reisimizin, partimizin izinde canla başla koşturmaya devam edeceğiz. Herkese çok teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti