Reklam
  • Reklam
SÜREKLİ, SEÇİM STARTINI ÖDEMİŞ’TEN VERDİ

SÜREKLİ, SEÇİM STARTINI ÖDEMİŞ’TEN VERDİ

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler dolayısıyla çalışmalara başladı. Ziyaret programına, AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatını ziyaret ederek başlayan Sürekli, teşkilat üyeleri ile iftar programına katıldı. Bayezitler ve Seyrekli Mahallelerini de ziyaret eden Sürekli’nin Ödemiş’teki son durağı yeni hizmete girmiş olan Salı Pazarı Gençlik Parkı oldu.

29 Mayıs 2018 - 13:28

Yoğun ziyaret maratonuna hız kesmeden devam eden Sürekli, gecenin ilerleyen saatlerinde AK Parti Beydağ İlçe Teşkilatı ile sahur programına katıldı. Hemşehrileriyle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Sürekli, vatandaşların taleplerini dinledi ve çözüm önerilerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“24 HAZİRAN'DA TÜRKİYE GELECEĞİNİ TAYİN EDECEK”

24 Haziran Seçimlerinin Türkiye’nin geleceğini tayin edeceğini ifade eden Sürekli şunları söyledi: “Değerli kardeşlerim, gelişmek, büyümek ve kalkınmak adına çok büyük bir adım atıyoruz. Yapılacak olan seçim ülkemizin geleceğini tayin edecek. Çalışmalarımıza bugün Ödemiş’ten başladık, fakat hedefimiz İzmir’de ayak basılmadık ilçe, girilmedik mahalle bırakmamak. Vatandaşlarımıza hedeflerimizi doğru anlattığımız takdirde geri dönüşlerin olumlu olacağından eminim. Bu güne kadar bizleri bağrına basan ve desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz hemşehrilerimiz, 24 Haziran’da da ülkesinden ve milletinden yana bir duruş sergileyerek oyunları bozacaktır, bundan hiçbir şüphem yok".

“ASLOLAN DAVADIR”

AK Parti’nin, ülkemizin aydınlık yarınları ve büyük hedeflerimiz doğrultusunda çok doğru bir yol haritası izlediğini ve zafere emin adımlarla ilerlediğini dile getiren Sürekli, şöyle konuştu :” Ülkemiz bu denli kritik bir süreçte iken ‘kim hangi görevde’ tartışmaları benim gözümde boş ve değersizdir. Bizim için aslolan davadır. Hiçbir makam ve mevki, 25 senelik siyasi hayatımın temel taşı olan davamdan, ülkemize dair hayallerimizden üstün olamaz.

24 Haziran Seçimlerinde, Ülke olarak büyük hayallerimizi gerçekleştirmek için İzmirimizden rekor destek bekliyoruz. Yine İzmir’den Milletvekili Adayı olarak şehrimizi onurlandıran, gücümüze güç katan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın önderliğinde, çalınmadık kapı, sıkılmadık el,  bırakmayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi gönüllere gireceğiz. AK Kadrolarla birlikte durmadan, dinlenmeden ve yılmadan Milletin Adamı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde, Ülkemizin Kutlu yürüyüşünün devam etmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 24 Haziran gecesi hak ettiğimiz zafere, Allah’ın izni ile ulaşacağız.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti