Reklam
  • Reklam
Seksi kedicikleri ile meşhur olan Adnan Oktar’ın pili bitiyor...

Seksi kedicikleri ile meşhur olan Adnan Oktar'ın pili bitiyor mu?.

04 Şubat 2018 - 17:00

Adnan Oktar için 81 İlin savcılıklarına suç duyurusunda bulunulacak

Memur Sendikaları Konfederasyonuna bağlı Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası tarafından, Adnan Oktar hakkında Diyanet İşleri Başkanlığına yönelik saçma sapan açıklamaları nedeniyle 81 ilin cumhuriyet savcılıklarına suç duyurusunda bulunulacağı bildirildi.

Diyanet-Sen'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Oktar'ın, Diyanet İşleri Başkanlığına hakaret ederek gerçek niyetini ortaya çıkarttığı kaydedildi.

“Memur Sendikaları Konfederasyonu olarak farkında olduğumuz bu çirkin dili kınıyor ve lanetliyoruz." ifadelerinin yer aldığı açıklamada, din görevlilerine yönelik yapılan hiçbir hakaretin hakkaniyet taşımadığı vurgulandı.

Açıklamada, "Memleketin manevi zırhını kuşanan gönüllü erleri için itibarsızlaştırıcı her cümlenin manevi değerlere saldırı" anlamı taşıyacağı kaydedildi.

"Bu milletin örfünü, adetini hiçe sayarak, kendince yeni bir din oluşturma gayreti karşısında, tepkimizi en üst perdeden göstermeye hazırız." ifadelerinin yer aldığı açıklamada, yeni bir din oluşturma gayreti karşısında en üst perdeden tepki gösterileceği belirtildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti