Reklam
  • Reklam
BAHÇELİ: Nerede Türk düşmanı varsa CHP’liler onlarla birlikte...

BAHÇELİ: Nerede Türk düşmanı varsa CHP'liler onlarla birlikte saf tutmaktadır.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Mersin'de yapmış olduğu konuşmada Afrin Zeytin Dalı operasyonunun 16. gününde  "Ok Yaydan çıkmış Türk'ün sabrı tükenmiştir başka çaresi yoktur bu operasyon devam edecektir"  dedi.

04 Şubat 2018 - 16:23 - Güncelleme: 04 Şubat 2018 - 16:46

Bahçeli, hava muhalefeti sebebiyle rahatsız olduğu gözlenmesine rağmen mitingi iptal etmeden konuşmasına devam etmiştir. "Afrin ile başlatılan sınır temizliği menbiç dahil her tarafta devam edecektir." hainler şiddetle cezalandırılmalıdır, ÖSO mehmetçikle pmuz pmuza çarpışmaktadır bu yapının içerisinde çok sayıda türkmen kardeşlerimizde bulunmaktadır. ÖSÖ kendi topraklarını savunmaktadır, vatan savunması yapmaktadırlar. ÖSÖ kararlılıkla devam etmektedir. TSK ve ÖSÖ işbirliği elzemdir ve yararlıdır, Bu operasyon sonucu sayıları 100 bini aşan suriyeli huzurla yaşamaya başlamıştır.

Kimi çevreler bu gidişattan memnun değildir CHP bu odaklarla yan yana gelmesi utançtır. CHP  Suriye'de bu operasyona son vermek isteyenlerin sözcülük görevine devam etmektedir. Şu işe bakınki Türk Milleti Türk askerlerinin yanında yer alırken CHP HDP'nin sözcülüğünü üstlenmiştir. dedi.

Hainler CHP içinde kendilerine yer bulmuşlardır. CHP'li bir milletvekili ( Selin Sayek BÖKE) PYD ve YPG'ye hala terörist diyememektedir. PYD'ye terör örgütü diyemeyen maskeli YPG'lidir. Nerede Türk düşmanı varsa CHP'liler onlarla birlikte saf tutmaktadır.  Bazı çürümüşlerde savaş istemiyoruz diye öne çıkmışlardır. Bre ahmaklar bre korkmazlar askerimize, bebeklerimize, öğretmenlerimize kurşun sıukanlara neden karşı çıkmıyorsunuz.. TTB doktorları doktorlarımızı temsil etmeyen mesleki bir örgütlenmelidir. Bu örgüt temizlenmeli  Tabipler birliği  vatansever doktorlarımzıın eline geçmelidir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti