Reklam
  • Reklam
"ÖNEMLİ YATIRIM MÜJDELERİMİZ VAR"

"ÖNEMLİ YATIRIM MÜJDELERİMİZ VAR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Sincan'daki toplu açılış töreninde halka hitap ediyor...

11 Şubat 2019 - 16:02

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sincan'da toplu açılış törenine katıldı. Burada halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

Sincan tarihi ve insan zenginliği itibarıyla Ankara'nın Türkiye'nin bir özetidir. Gönül coğrafyamızın ve ülkemizin dört bir yanından gelen insanlarımız Sincan'da ahenk içinde yaşıyor. Merhum Abdurrahim Karakoç 28 yıl Sincan'da ikamet etmiştir. Ne diyor biliyor musunuz? Sırat’tan incedir sevda köprüsü, Beraber geçelim tut ellerimden. Niyet ak güvercin, vuslat gökyüzü, Beraber uçalım tut ellerimden. Gönüldeki birlik kalkandır dışa, Aldırma ayaza, yele, yağışa, Giden ilkbahara, gelecek kışa, Beraber göçelim tut ellerimden. Gönüllerimizdeki birliği işte böyle dizelere döken Abdurrahim Karakoç ağabeyimizi de rahmetle yaad ediyorum. Sincan işte böyle büyük zenginliklere ev sahipliği yapan bir bölgedir.

ÖNEMLİ YATIRIM MÜJDELERİMİZ VAR

Sincan, emeğin, huzurun kıymetini çok iyi bilir. Geleceğine de dört elle sarılan Sincanlı kardeşlerimiz bozkırın ortasında kurulan bu ilçemizi her gün çok daha ileriye taşıyor. Sincan bugün yine bir başka. Sincan'ın sadece nüfusu artmakla kalmıyor aynı zamanda yıldızı da parlıyor. Sincan Belediyemizin önceki başkanı Mustafa Tuna kendisi ile birlikte mevcut belediye başkanımız ve adayımız Murat Ercan çok büyük hizmetler yaptılar. Bugün yaklaşık 56 trilyon liralık eserler son dönemde yapılanların küçük bir örneği.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti