Reklam
  • Reklam
"İZMİR’İ DE PIRIL PIRIL YAPACAĞIZ"

"İZMİR'İ DE PIRIL PIRIL YAPACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Sincan'daki toplu açılış töreninde halka hitap ediyor...

11 Şubat 2019 - 16:11

Önümüzdeki dönemde çok önemli yatırım müjdelerimiz var. Bunlardan biri iki etap halinde yapılacak olan ve 600 bin metrekare alana sahip Belören Millet Bahçesi. İlk ne olacak dediğimde millet bahçeleri ile millet kıraathaneleri ile halkımızın huzuruna çıkacağız dedim. Belören Millet Bahçesi, Sincanlı kardeşlerimizi, sanatla, yeşille ve sporla buluşturacak bir eserdir.

Bir diğer projemiz, 2 kilometrelik tramvay hattı. Nasıl ilçenin 2 ayrı yakasında bulunan metro ve başkentray istasyonları arasında kurulacak bu hatla inşallah toplu taşım araçları arasındaki sistem kolaylaşacak ve trafik azalacak. Bunlar Sincan Belediyemizin projelerinden sadece birkaçı. Hep söylediğim gibi belediyecilik AK Parti'nin işidir. Çünkü belediyecilik şehre aşkla bağlı olmayı, gece gündüz çalışmayı, laf değil eser üretmeyi gerektirir. Biz milletimizin karşısına eserlerimizle çıkıyoruz. Sabun köpüğü gibi sürekli şişirilenlerin havası milletimizin karşısına gelince sönüp gidiyor.

İZMİR'İ DE PIRIL PIRIL YAPACAĞIZ

İzmir, körfez kokudan, pislikten geçilmiyor. Aynen benim aldığım İstanbul'un Haliç'i gibi. İnşallah şimdi İzmirli kardeşlerimiz inanıyorum ki İzmir'i de Cumhur İttifakı'na verecekler. İzmir'i de pırıl pırıl yapacağız. İstanbul neydi? Ankara neydi? Biz buraları devraldıktan sonra ne oldu? Daha güzel olacak. Önümüzdeki dönemde Büyükşehir'de ve Sincan Belediyesinde yapacağımız hizmetlerle Ankaramızı en güzel noktaya çıkarmakta kararlıyız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti