Reklam
  • Reklam
ÖNCE KURŞUN SIKTILAR, SONRA YAKTILAR

ÖNCE KURŞUN SIKTILAR, SONRA YAKTILAR

04 Temmuz 2018 - 15:43

Tekirdağ'da emlakçılık yapan Kıvanç Karakoç (29), tabancayla vurulduktan sonra otomobili ile birlikte yakılarak öldürüldü. Kıvanç Karakoç'un yanmış cesedi bulundu.

Kıvanç Karakoç; kurşunlanıp, otomobiliyle birlikte yakıldı!

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde emlakçılık yapan Kıvanç Karakoç (29), tabancayla vurulduktan sonra otomobiliye birlikte yakılarak öldürüldü. Çerkezköy'de emlakçılık yapan Kıvanç Karakoç, pazar günü İstanbul'a gitmek üzere otomobiliyle evinden ayrıldı. Karakoç'un otomobili, dün İstanbul'un Çatalca ilçesinde, yakılmış bulundu.

YAPILAN İNCELEMELERE GÖRE...

Otomobilin içinde de Karakoç'un yanmış cesedi bulundu. Yapılan incelemede, Karakoç'un aracın ateşe verilmeden önce tabancayla vurulduğu da belirlendi. Karakoç'un cesedi, savcının yaptığı incelemenin ardından, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cinayetle Jandarma geniş çaplı soruşturma sürdürüyor.

DAHA ÖNCE YARALANDI

Otomobili ile birlikte yakılarak öldürülen Kıvanç Karakoç, 8 Haziran günü Çerkezköy'de aralarında husumet bulunduğu belirtilen bir grupla kavgaya karışmıştı. Kavga sırasında Karakoç, tabanca ile vurularak yaralanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek