Reklam
  • Reklam
İYİ PARTİ KAMPTA..

İYİ PARTİ KAMPTA..

İYİ Parti, temmuz ayının sonunda kampa girecek. 24 Haziran’daki çifte seçimde alınan sonuçların ana gündem maddesi olacağı üç günlük kampta, partinin önümüzdeki dönem için yol haritası çizilecek. Genel Başkan Meral Akşener bugün ayrıca partinin başkanlık divanını da toplayacak.

04 Temmuz 2018 - 15:39 - Güncelleme: 04 Temmuz 2018 - 16:27

İLK GRUP

Katıldığı ilk milletvekili seçiminde yüzde 10 bandına yerleşen ve Meclis’te 43 sandalyenin sahibi olan İYİ Parti’nin milletvekili kayıtları devam ediyor. Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) kesin seçim sonuçlarını açıklaması ve milletvekillerinin yemin töreni sonrası parti grubu ilk kez Meclis’te toplanacak.

İYİ Parti’de ayrıca kamp hazırlıkları başladı. Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, kamp temmuz ayının sonunda üç gün olacak şekilde planlanıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başkanlık edeceği toplantılara, partinin en üst karar organı olan Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri ile milletvekillerinin yanı sıra kampa sonuç analizleri ve sunumlarla katkı verecek uzmanların da katılacağı öğrenildi.

ANALİZLER YAPILACAK..

Toplantıların ana gündem maddesini 24 Haziran’daki seçim sonuçları oluşturacak. İl il, ilçe ilçe alınan oy oranlarının enine boyuna değerlendirileceği toplantılarda, önümüzdeki dönem için yol haritasının da çizileceği bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti