Reklam
  • Reklam
Ödemiş’te "Kardeşlik"

Ödemiş'te "Kardeşlik"

İzmir'in Ödemiş ilçesinde Suriyeli ve Türk öğrencilerin yaptığı resim çalışmalarının yer aldığı "Kardeşlik" temalı resim sergisi açıldı. 

04 Mayıs 2019 - 15:05

Ödemiş Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen serginin açılışında konuşan Bademli Ortaokulu Müdürü Ramazan Göçen, sergide Suriyeli öğrenciler ile İstanbul ve Ödemiş'teki öğrencilerin bir arada yaptığı yağlı boya ve siyah beyaz karakalem resim çalışmalarının yer aldığını dile getirdi. 

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, sergiye katılmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, "Çok güzel çalışmalar var. Eğitimin amacı da zaten yetenekleri ve insanın içindeki güzellikleri ortaya çıkarmak." dedi.

Sergiye kardeşleriyle katılan Muhammed El Hüseyin, "Sergiye 3 kardeş olarak katıldık. Burada şehitlerimizin resimlerini çizdik. Ayrıca sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın da resimlerini çizdik."dedi. 

Sergide ayrıca 2009 yılında Siirt'de şehit olan astsubay Murat Taş'ın resmini çizen Hibe El Hüseyin'in çizdiği bu resmi açılış  öncesinde şehit annesi Neriman Taş'a hediye etmesi Taş'ı duygulandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek