Reklam
  • Reklam
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI…

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI…

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin yeni dönem ilk toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi.

16 Nisan 2019 - 15:18

Belediye meclis salonundaki toplantıda 3. kez başkan seçilen Ergün, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen ilçe belediye başkanlarını ve yeni meclis üyelerini tebrik etti. 

Ergün, toplantıda yaptığı konuşmada 2 hafta önce önemli demokrasi sınavlarından birini geride bıraktıklarını hatırlatarak, "Yeniden seçilen ve ilk kez seçilen belediye başkanları ve meclis üyeleri olarak ilk meclis toplantımızı gerçekleştiriyor olmanın hem heyecanını, hem de mutluluğunu yaşıyoruz." dedi. 

Beş yıllık görev süresi boyunca Manisa'ya katkı sunmak için çalışacaklarını vurgulayan Ergün, "Seçimler yapıldı ve bitti. Şimdi hepimiz, ortak paydamız olan güzel Manisa’mızı daha da ileriye götürmek için el birliğiyle çalışmaya başlayacağız.Tarihiyle kültürüyle ve bulunduğu konum itibariyle ülkemizin göz bebeği bir şehri olan Manisa’mızı Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı olan 2023 hedeflerine en iyi şekilde ulaştırmak için çalışacağız ve üreteceğiz." diye konuştu. 

Ergün'ün konuşmasının ardından, meclis başkanvekilleri, meclis katip üyeleri ve encümende yer alacak kişiler seçildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti