Reklam
  • Reklam
FOÇALI KADIN KASAPLARDAN BİRİNCİ YIL KUTLAMASI

FOÇALI KADIN KASAPLARDAN BİRİNCİ YIL KUTLAMASI

İzmir’in Foça İlçesi’nde birlikte dükkan açarak iş dünyasına adım atan iki kadın kasap birinci kuruluş yıldönümlerini lokma hayrı yaparak kutladı. Ekonomik zorluklara rağmen kendilerine gösterilen ilgiyle  başarılı bir yıl geçirdiklerini belirten kadınlar mutluluklarını müşterileriyle paylaştılar.

16 Nisan 2019 - 15:13

Yıllardır market reyonları ve çeşitli işyerlerinde kasaplık yapan evli ve 1 çocuk annesi Fatma Güzeltepe (38) ile evli ve 3 çocuk annesi Sunay Ayvaz (39), parasal güçlerini ve mesleki tecrübelerini birleştirerek geçen yıl kendi işyerlerini açtılar. Foça İlçe Merkezi’nde Fevzipaşa Mahallesi’nde Barış Caddesi ile Değirmenlik Caddesi'nin kesiştiği noktada açtıkları ve “Hanımeli” adını verdikleri dükkan ilçe halkından büyük ilgi gördü. Başlangıçtaki zorlukları aşan, Figen Şenkaya(41) adlı arkadaşlarını da yanlarına alarak istihdam sağlayan, işlerini ürünleri çeşitlendirerek geliştiren kadınlar birinci yıllarını da lokma hayrı yaparak kutladılar.

Fatma Güzeltepe ve Sunay Ayvaz, et ve şarküteri ürünlerinde yarattıkları kaliteli ürün kaliteli hizmet anlayışını ilk günkü gibi sürdüreceklerini söylediler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti