İlk bomba Galatasaray’dan

İlk bomba Galatasaray'dan

Süper ligin ilk yarısını 3.sırada bitiren Galatasaray, ilk transfer bombasını Gençlerbirliği'nin milli stoperi Ahmet Çalık'ı alarak gerçekleştirdi.

30 Aralık 2016 - 11:29

Sarı kırmızılılar, ezeli rakipleri Beşiktaş'ın da talip olduğu Ahmet Çalık ile anlaştı.Milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut ile bir araya gelen Galatasaray yöneticileri, yıllık 1.2 milyon Euro garanti ücret karşılığında anlaşma sağladı.Kesin anlaşma yapılmasının ardından Ahmet Çalık, Gençlerbirliği yöneticileri ile temasa geçerek, Galatasaray ile kesin olarak anlaştığını bildirdi.

Beşiktaş'ın da talip olduğu futbolcu için Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ankara'ya giderek Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile masaya oturacak. Futbolcuyla anlaşma yapıldığı için bonservis pazarlığının kısa sürede olumlu sonuçlanması bekleniyor.

AHMET ÇALIK KİMDİR?
22 yaşında ve 1.84 metre boyundaki Ahmet Çalık, Gençlerbirliği altyapısında yetişti. 2013 yılında A takıma çıkan genç futbolcu, bu sezon kırmızı siyahlı formayla 17 resmi maça çıktı ve 1 asist yaptı. U16 seviyesinden itibaren bütün yaş gruplarında milli formayı giyen Ahmet Çalık, 7 kez A Milli Takım'da oynadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bahçeli'den 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi mesajı
Bahçeli'den 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz...
Parti Liderlerlerinin Ramazan Bayramı programı belli oldu
Parti Liderlerlerinin Ramazan Bayramı programı belli oldu