Reklam
  • Reklam
HAYAL KURULABİLEN BİR TÜRKİYE İSTİYORUZ

HAYAL KURULABİLEN BİR TÜRKİYE İSTİYORUZ

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Serap Özöktem Kanal İzmir TV’de Seçim Özel Programında Rıdvan Akgün’ün konuğu oldu.

11 Mayıs 2018 - 17:01 - Güncelleme: 11 Mayıs 2018 - 17:31

SEÇİLİRSEM HALKTAN KOPMAYACAĞIM

Sayın Meral Akşener bizlere heyecan, umut ve güven verdi. Bizlerde kendisine çok güvendik ve inandık diye sözlerine devam eden Özöktem ‘’Ankara’da yapılamayan kurultaylar, iptal edilen tüzük kurultayları, Çanakkale’de verilmeyen salonlar, karanlık salonlarda yaptığımız toplantılar bu sürecin başlangıcından bu güne gelmemizi sağladı. Genel Başkanımız Sayın Akşener kadınların iyi yerlerde konumlanmasını ve  karar verici yerlerde olmasını istiyor. İlçe Başkanlıklarını kadınların kurmasını istiyor. Ben daha önce tüm teşkilatlandırmalarda bulundum ancak ilk kez kurucu İlçe Başkanlığı yapıyorum’’ dedi. Her zaman halk ile iç içe olduğunu belirten Özöktem  ‘’İnsanların gözünün içine bakarak, temas ederek, dokunarak siyaset yaparım. Kendi aracım var ancak Belediye otobüslerini kullanıyorum, metroyu kullanıyorum, vapur kullanıyorum. İnsanlarla iç içe olmayı seviyorum. Seçilirsem de yine otobüse, metroya, vapura bineceğim. Halktan, insanlardan ve İzmir’den asla kopmayacağımın sözünü veriyorum. Halkın içinden geldiğimiz için sorunların ne olduğunu, neye ihtiyaç olunduğunu çok iyi biliyoruz. Bunun için kafa yorup çalışmalarımızı o yönde yapıyoruz. Çalışmalarımızı yaparken bu kadar erken baskın bir seçim beklemiyordum ancak bizi hazırlıksız yakalayamadılar. Biz seçime hazır haldeyiz. Çalışmalarımız her an erken seçim olacak şekilde yaptık’’ dedi.

GENÇLERİN HAYAL KURABİLECEĞİ BİR TÜRKİYE İSTİYORUZ

İşsizlik büyük bir sorun. İşsizlik aldı başını gidiyor. Bizler istihdam alanında ve gençlerin Türkiye geleceği ile ilgili İzmir geleceği ile ilgili hayal kuracakları bir Türkiye bir İzmir istiyoruz. Gençlerin hep yurt dışı hayali kurduğunu belirten Özöktem ‘’Bu çok üzücü bir durum. Ben bunu en önemli sorunların başında görüyorum. Geleceğimiz olmazsa biz olmayız. Gençlerimizin bir Türkiye hayali olması gerek. Sokaklarda bizi gören insanlarımız bizlere sarılıp lütfen bizi bu kötü gidişten kurtarın diyorlar’’ dedi.

5 MİLYON İNSANA DOKUNACAĞIZ

Özöktem ‘’Ben bir STK' lıyım. Çalıştığım tüm Sivil Toplum kuruluşlarında yemek vermekten çok nasıl yemek yapıldığını anlatmaya çalıştım. Üreten bir Türkiye modeli her zaman çok önemli ve geçerlidir. Devleti ve Toplumu yönetme aşamasında bireysel düşünmelerden daha çok devlet gibi düşünmelisiniz. Borç altına giren vatandaş için çözüm üretmelisiniz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in açıkladığı gibi Türkiye Dayanışma Fonu projesi ile yaklaşık 5 milyon insana dokunabileceğiz. Nasıl borçlanmış olursa olsun borçlar silinecek’’ dedi.

HEDEFE ULAŞTIKTAN SONRA DA İTTİFAK DEVAM EDECEK

CHP’nin, Sayın Kılıçdaroğlu’nun ve 15 Milletvekilinin yaptığı hareket demokratik bir harekettir ve kendilerine sonsuz teşekkür ederim. Halkımız dövüştüren, ötekileştiren bir siyaset istemiyor, barışan el ele tutuşan, uyum içinde bir siyaset istiyor. Bu yüzden ittifak yaptık. Hedefe ulaştıktan sonra da ötekileşmeden, barış içinde , uyum içinde ülkeyi yöneteceğiz.

GÜÇLÜ BİR TOPLUMUN TEMELİ AİLEDİR

Kadın üzerinden her türlü ayrımcılığı kaldıran, eşit yaşam şartlarında olan bir toplum hayal ediyorum. Güçlü toplumun temeli ailedir. Ailenin temeli ise kadındır. Malesef ekonomik koşullar, kentleşme, göç ve en önemlisi eğitim sorunları nedeniyle İzmir boşanma konusunda 1’inci sırada. Bu sorunla ilgili sosyolojik ve psikolojik olarak hazırladığım çalışmalarım var.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti