Reklam
  • Reklam
AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI BİLAL KIRKPINAR KANAL...

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI BİLAL KIRKPINAR KANAL İZMİR TV SEÇİM ÖZEL'DE

Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinin 24 Haziran'da yapılacak olması, aday adayları tarafından zaman yarışına dönüştü. Partiler 21 Mayıs tarihine kadar kesin adaylarını hazırlamakla meşgulken Ak Parti temayül yoklamalarını bitirdi. Mülakatı biten ve İzmir'e dönen Ak Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Bilal Kırkpınar, Kanal İzmir TV "Seçim Özel" programına katılarak bu süreci ve aday olması halinde hangi çalışmaları hayata geçireceklerini Rıdvan Akgün'e anlatıyor.

11 Mayıs 2018 - 21:59

Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinin 24 Haziran'da yapılacak olması, aday adayları tarafından zaman yarışına dönüştü. Partiler 21 Mayıs tarihine kadar kesin adaylarını hazırlamakla meşgulken Ak Parti temayül yoklamalarını bitirdi. Mülakatı biten ve İzmir'e dönen Ak Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Bilal Kırkpınar, Kanal İzmir TV "Seçim Özel" programına katılarak bu süreci ve aday olması halinde  hangi çalışmaları hayata geçireceklerini  Rıdvan Akgün'e anlatıyor.

Kırkpınar, 12 Mayıs Cumartesi günü saat 12:00'de katılacağı program canlı yayınlanacak.

Programı   www.kanalizmir.tv

www.izmirhabermerkez,.com adreslerinden izleyebilir ayrıca Sayın Kırkpınarın Facebook hesabından canlı izleyebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı