Reklam
  • Reklam
GÖNÜL BAĞI KURMAYA GELDİK

GÖNÜL BAĞI KURMAYA GELDİK

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu Kanal İzmir TV'de Gündem Özel Programında Rıdvan Akgün'ün konuğu oldu. Çiftçioğlu ''Her vatandaşımızın gönlüne dokunacağız, gönül bağı kurmaya geldik'' dedi.

29 Mayıs 2018 - 11:38 - Güncelleme: 29 Mayıs 2018 - 11:46

28 yaşında bu göreve layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu belirten Çiftçioğlu '' Partime çok teşekkür ediyorum. İl başkanlığı görevine Aydın Şengül'ün gelmesi ile birlikte ayrı bir heyecan yaşıyoruz. Biz AK Parti olarak seçime her zaman hazırız. Biz şu anda çalışma yaparken aslında bu seçimi değil, bir sonraki seçimlerin de  çalışmasını yapıyoruz. Karşıyaka ilçe başkanı olarak, Karşıyaka'da her gün ayrı bir mahallemizdeyiz. Sokak sokak gezerek ev ziyaretlerimizi yapıyoruz. Halkımızın, vatandaşımızın sorunlarını dinliyoruz onlar ile bir bağ kuruyoruz. Her vatandaşımızı ayrı ayrı kucaklıyoruz. Günün sonunda ise o mahallemizde iftar sofrası kuruyoruz '' dedi.

6 BİN VATANDAŞIMIZ İLE BİR ARAYA GELDİK

Çiftçioğlu konuşmasına şöyle devam etti:

'' İnsanlarımıza, üyelerimize dokunarak, yürekten bu işi yapıyoruz. Üyelerimize hep şunu söylüyoruz. Hepimiz aynı zamanda birer Milletvekili adayı gibi hareket etmeli ve çalışmalıyız. Bu güne kadar yaklaşık 6000 vatandaşımız ile bir araya geldik. 1102 ev ziyareti gerçekleştirdik. Mahallelerimizde toplamda  6000 kişilik iftar sofrası kurduk. Mahallelerimizde insanlarımızın gönlünde yer edinmek istiyoruz '' diye konuştu.

PARTİ OLARAK BÜTÜN VAADLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Bu güne kadar parti olarak verdikleri vaadleri gerçekleştirdiklerini kaydeden Çiftçioğlu ''Bütün engelleri aştık. Gezi olayları, parti kapatılması, 17-25 aralık, liderimize suikast girişimi, darbe girişimi gibi birçok engeli aştık. Şu anda da ekonomik bir saldırı içindeyiz. Bu birileri tarafından seçim öncesi bilerek ve planlı bir şekilde yapılıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu ülke için büyük bir şanstır. Ona sahip çıkmalıyız. Ortadoğuya karşı çıkabilecek tek liderdir. Afrin operasyonunda da gördük ki hiçbir ülkeye boyun eğmeyiz.'' dedi.

İZMİR KİMSENİN KALESİ DEĞİL                                                                  

Konuşmasının son bölümünde İzmir'in sorunlarına değinen Çiftçioğlu ''İzmir kimsenin kalesi değildir. Karşıyaka kimsenin kalesi değildir.Bu  şekilde algı oluşturuyorlar. Bu söylemlerden çok zarar görüyoruz. Kentimizin ihtiyaçları var, problemleri var.  Mesela latife hanım mahallesine çocuk parkı yapılsın diye 28 defa başvuru yapıldı. Ancak hala çocuk parkı yok. Cumhuriyet mahallemiz, Örnekköy mahallemizin kentsel dönüşüme ihtiyacı var ve hala yapılmadı. Biz bunları çok hızlı bir şekilde çözmek istiyoruz. Karşıyaka'da siyasi bir rehavet var. Biz siyasi bir rekabet oluşturacağız. Siyasi bir rekabet her zaman olumlu yönde katkı verir. Daha hızlı ve daha verimli hizmetler yapacağız.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti