Reklam
  • Reklam
"FOÇA ÜZERİNDE OYUNLAR OYNANMAYA ÇALIŞILIYOR!"

"FOÇA ÜZERİNDE OYUNLAR OYNANMAYA ÇALIŞILIYOR!"

Millet İttiakı’nın CHP'li Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'ün Bağarası seçim bürosunun açılışında miting havası yaşandı. Açılışta birlik ve beraberlik mesajları verildi.  

27 Şubat 2019 - 10:55

Yerel seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren CHP Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, seçim irtibat bürolarına bir yenisini daha ekledi.

"31 MART'IN HABERCİSİ..." 

İlçe genelinde seçim büroları açan Fatih Gürbüz'ün adresi bu kez 4 bin nüfusa sahip olan Bağarası Mahallesi oldu. Bağarası'nda halkın sevgi seliyle karşılanan Fatih Gürbüz, burada toplanan coşkulu  kalabalığın 31 Mart’ta kazanacakları seçim zaferinin habercisi olduğunu söyledi.

Fatih Gürbüz, Bağarası seçim bürosunu  vatandaşlarla birlikte açtı.  Adeta gövde gösterisine dönüşen seçim bürosu açılış törenine; CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, eski belediye başkanları, meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SINDIR: "FOÇA ÜZERİNDE OYUNLAR..." 

CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım'ın teşekkür konuşmasının ardından kürsüye gelen CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Foça'nın üzerine oyunlar oynanmaya çalışıldığını belirterek, şöyle dedi: "Yığma seçmenle Foça'yı ele geçirmeye çalışıyorlar. Ama ben biliyorum ki Foçalı kentine sahip çıkacaktır. Foçalılar, Foça'ya dışarıdan seçmen yığarak Foça'yı ele geçirmeye çalışanların oyunlarını boşa çıkaracaktır."

NİHAT DİRİM: "BENDEN DE GÖKHAN DEMİRAĞ'DAN DA DAHA İYİ BİR BAŞKAN OLACAK"

İzmir Milletvekili Sındır'ın konuşmasının ardından  Foça'daki 30 yıllık CHP iktidarının mimarı olarak anons edilen 1989-1999 Foça Belediyesi eski Başkanı Nihat Dirim de kalabalığa hitaben şöyle dedi: "Size gencecik bir aday emanet etmek için söz aldım. Ben de 30 yıl önce tıpkı Fatih gibi, tıpkı Gökhan gibi, büyük bir heyecanla yola çıkmıştım. Foça'da partimizin 6 oklu bayrağını tam 30 yıldır dalgalandırıyoruz. 7'nci dönemde de bayrağımızı dalgalandıracağız. Buna inancım tamdır. Türkiye'de beka sorunu yok. Pazarda yangın var. Bırakın beka sorununu... Biz burada yerel bir seçim yapıyoruz. Fatih'i destekliyor ve kendisine inanıyoruz. Hiç kimse gökten zembille  belediye başkanı olarak inmedi. Ama o çok iyi öğrenecektir. Nihat Dirim'den de Gökhan Demirağ'dan da çok daha iyi bir belediye başkanı olacaktır. Benim buna inancım tamdır. Hepinizin buna inanmasını bekliyorum. Biz onun arkasındayız ve dimdik duruyoruz." 

"SEVGİ, BARIŞ, ADALET VE KARDEŞLİKTEN YANA OLANLAR..."

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Yeni Foça Belediyesi eski Başkanı Osman Yurtseven ve CHP Foça eski İlçe Başkanı Günal Biçer'in destek konuşmalarının ardından alkış ve tezahüratlar eşliğinde kürsüye gelen Millet İttifakı'nın CHP'li Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, konuşmasına partilileri ve halkı selamlayarak başladı. Güler yüzlü, güvenilir, şeffaf, sorgulanabilir ve katılımcı bir belediye vadeden Gürbüz, Foça'da sevgi, barış, adalet ve kardeşlikten yana olan herkesin Millet İttifakı çatısı altında birleştiğini söyledi. 

ÇİFTÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı. Açılış kurdelesini  İzmir Milletvekili Sındır,  Başkan Gökhan Demirağ ve Fatih Gürbüz davetlilerle birlikte kesti. Bağarası programına mahalle esnafını ve kahvehaneleri gezerek devam eden Fatih Gürbüz, daha sonra burada geçimini hayvancılık ve çiftçilik yaparak sağlayan vatandaşlarla bir araya geldi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek