Reklam
  • Reklam
FİYAT PERFORMANS CANAVARI...

FİYAT PERFORMANS CANAVARI...

AMD, yeni ekran kartı Radeon 6600 XT'yi sürpriz bir şekilde duyurdu. RDNA 2 mimarisine sahip olan, 8 GB VRAM ile gelen ekran kartı, makul fiyatı ile tam bir fiyat/performans canavarı. AMD'nin yeni ekran kartı, 11 Ağustos'ta piyasaya sürülecek.

30 Temmuz 2021 - 16:32

On yıllarda oyuncuları düşünerek attığı adımlarla gönüllerde taht kurmayı başaran AMD, düzenlediği bir etkinlikte tam bir fiyat performans canavarı olan RDNA 2 mimarili yeni ekran kartını duyurdu. Giriş seviye bir ekran kartı olarak karşımıza çıkan ve "Radeon RX 6600 XT" olarak isimlendirilen ekran kartı, "1080p çözünürlük bana yeter" diyenlerin bir numaralı tercihi olacak gibi görünüyor.

AMD'nin yeni ekran kartı Radeon RX 6600 XT, GDDR6 yapıdaki 8 GB VRAM ile birleştirildi. Temel çalışma frekansı 2.359 MHz olan ekran kartı, hız aşırtma sayesinde 2.589 MHz'de çalışabiliyor. 160 watt güç tüketim değerine sahip olan ürün, FHD oyun performansı konusunda da hiç fena bir iş çıkarmıyor. Şirketin yaptığı açıklamalara göre Radeon RX 6600 XT, NVIDIA'nın GeForce RTX 3060'ından yüzde 15 performanslı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti