FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonda 35 asker gözaltında

FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda 35 asker gözaltında

Şırnak merkezli 20 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda 33'ü muvazzaf 35 asker gözaltına alındı.

29 Mayıs 2018 - 14:38

Şırnak merkezli 20 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 33'ü muvazzaf 35 asker gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamada, FETÖ/PDY'ye yönelik Şırnak ile İstanbul, Ankara, Diyarbakır, Siirt, Adıyaman ve Adana'nın da bulunduğu 20 ilde bazı adreslere operasyon düzenlendiği bildirildi.

Operasyonda 2 yarbay, 1 yüzbaşı, 1 üsteğmen, 1 teğmen, 28 astsubay ile 1 emekli başçavuş ve KHK ile ihraç edilen askeri personel olmak üzere 35 şüphelinin gözaltına alındığı ifade edilen açıklamada, şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bahçeli'den 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi mesajı
Bahçeli'den 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz...
Parti Liderlerlerinin Ramazan Bayramı programı belli oldu
Parti Liderlerlerinin Ramazan Bayramı programı belli oldu