Reklam
  • Reklam
SEÇİM AKŞAMI AK PARTİLİLER, SONRASINDA İSE TÜM TÜRKİYE MUTLU...

SEÇİM AKŞAMI AK PARTİLİLER, SONRASINDA İSE TÜM TÜRKİYE MUTLU OLACAKTIR

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Adil Yüksel, Kanal İzmir TV'de Seçim Özel programında Rıdvan Akgün'ün konuğu oldu. Gençlik kollarından bu yana sürekli siyasetin içinde bulunduğunu belirten Yüksel, ''gençlik kolları bu işin en keyifli yanıdır. Artık gençlik kolları bitti. Şimdi Milletvekili adayı olarak halkıma hizmet etmek istiyorum.'' dedi.

29 Mayıs 2018 - 14:08 - Güncelleme: 29 Mayıs 2018 - 14:23

ÇOK BÜYÜK ENGELLERİ AŞTIK

Eğitimden, ulaşıma, sağlığa, ekonomiye kadar her alanda geldiğimiz nokta belli. Çok büyük engelleri aşarak geldik. Parti kapatma, gezi olayları, 17-25 Aralık, darbe girişimi gibi sürekli partimize, hükümetimize saldırılar olmuştur. Ve hepsini aştık. Halkımız sayesinde aştık bunları. Çok çalışıyoruz. Biz parti olarak her zaman seçimlere hazırız. Sürekli ev ziyaretleri yapıyoruz. Vatandaşımızla iç içeyiz. Biz bunu sadece seçim zamanı yapmıyoruz. Her zaman yapıyoruz. Biz Cumhurbaşkanımızdan böyle gördük, böyle öğrendik.

 

NE YAPARSA AK PARTİ YAPAR

Şu zaman kadar parti olarak verdiğimiz vaatlerin hepsini, hatta daha fazlasını yaptık. Bu ülkeye bu saatten sonra ne yapılırsa AK Parti yapar. Seçim zamanı şu anda sürekli saldırı yapıyorlar. Doları manipüle ediyorlar. Dolar neden yükseldi. Bu Zeytin Dalı Operasyonu, Fırat Kalkanı Harekatı'nın karşılığıdır. Çünkü bizim oraya girmemizi istemeyen birçok ülke vardı. Onun karşılığıdır bu.

TEŞKİLATLARIMIZA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

Burada teşkilatlarımıza büyük iş düşüyor. Milletvekili adayı olarak her vatandaşımıza ulaşamayabiliriz. AK Parti olarak buradan tüm teşkilatlarımıza ve tüm kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. 30 İlçemizde tüm teşkilatlarımız sürekli çalışıyor.

 

BALKON KONUŞMASI BİZLERİ BEKLİYOR

Seçim için çok umutluyum. Seçim akşamı yine bizi bir balkon konuşması bekliyor. Her iki seçimden de galip ayrılacağız. O akşam Tüm AK Parti sevdalıları mutlu olacaktır. Ancak sonrasında ise tüm ülke mutlu olacaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Trabzonspor, finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu
Trabzonspor, finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu
Yerli süper iletken elektron hızlandırıcısı devreye alındı
Yerli süper iletken elektron hızlandırıcısı devreye alındı