Reklam
  • Reklam
Eğlence merkezi önündeki kavganın sonu acı bitti

Eğlence merkezi önündeki kavganın sonu acı bitti

İzmir'in Konak ilçesinde bir eğlence merkezi önünde çıkan silahlı kavga sonucu 1kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

22 Ocak 2018 - 10:32

İddiaya göre, A.P. beraberindeki 11 kişi ile Alsancak Mahallesi 1471. Sokak'ta bulunan bir gece kulübünün önüne geldi. A.P. isimli şahıs burada henüz bilinmeyen bir nedenle 32 yaşındaki Serkan Başaran ile sözlü olarak tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa süre içinde büyümesi üzerine, iki grup arasında silahlı çatışma çıktı.

Olayda, C.C., U.E., Ş.G. ve Serkan Başaran yaralanırken, şüpheliler hızla olay yerinden uzaklaştı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar ise durumu 112 sağlık ve 155 polis ekiplerine bildirdi.

Yaralılardan Serkan Başaran, Ş.G. ve U.E. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, C.C. ise Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan Ş.G., U.E. ve C.C.'nin sağlık durumunun iyi olduğu, vücudundan 14 mermi çıktığı iddia edilen Serkan Başaran'ın ise yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı.

Başaran'ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için harekete geçti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti