Reklam
  • Reklam
CHP Bayraklı’da iki adaylı kongre: İşte Başkan Sandal’ın...

CHP Bayraklı’da iki adaylı kongre: İşte Başkan Sandal'ın desteklediği isim

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, iki adaylı olarak gerçekleşen ilçe kongresinde yeniden göreve talip olan mevcut İlçe Başkanı Didem Gültekin’i desteklediği hakkındaki iddiaların sorulması üzerine “Ben tarlada izi olanı desteklerim” dedi.

11 Ağustos 2023 - 13:25

Bayraklı Havuz Düğün Salonu’nda gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı İlçe Kongresi’nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bayraklı Belediye Başkanı CHP’li Serdar Sandal, kongreye ilişkin çarpıcı mesajlar verdi.

Partimiz kazansın

Önceki ilçe kongrelerinin gergin geçtiğinin hatırlatılması ve şu anki kongreye yönelik görüşlerinin sorulması üzerine Belediye Başkanı Sandal, “Bizim kongrelerimiz gergin geçmez. Daha önce Bayraklı siyasi özgürlüğünü ilan etmişti kendi iradesiyle, kendi seçimiyle. Şimdi o barış ortamı içinde, İzmir'e örnek olacak şekilde mahallelerimizde seçim oldu. Şimdi de kongremizi yapıyoruz. Partimiz için hayırlı olsun. Partimiz kazansın. İki adayın olması demokrasinin gereğidir” ifadelerini kullandı.

İddialara yanıt

Başkan Sandal, yeniden göreve talip olan mevcut İlçe Başkanı Didem Gültekin’i desteklediği hakkındaki iddialara ise “Ben tarlada izi olanı desteklerim” yanıtını verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti