Reklam
  • Reklam
Çay ocağındaki cinayet

Çay ocağındaki cinayet

Ankara'da, tartıştığı komşu dükkanın sahibi Murat Ulaş Kambur'u (39) bıçaklayarak öldüren çaycı Yunus Ergü'nün (30), olaydan 1 gün önce aracını iş yerinin önüne park ettiği için Kambur ile tartıştığı ortaya çıktı. Cinayetin ardından elinde bıçakla kaçarken güvenlik kamerasına yansıyan Ergü, polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

12 Ağustos 2022 - 17:02

Olay, dün akşam Yenimahalle ilçesinde meydana geldi. Gazi Mahallesi'nde cadde üzerindeki çay ocağında çalışan Yunus Ergü, iş yerine gelen yandaki gıda dükkanının işletmecisi Murat Ulaş Kambur ile tartışmaya başladı.

Kavgaya dönüşen olayda Ergü, belindeki bıçağı çıkararak Kambur'a sapladı. Ağır yaralanan Kambur, ambulansla kaldırıldığı Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası kayıtları incelenerek kaçtığı güzergah tespit edilen Ergü, polisin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına aldı. Görüntülerde Ergü'nün, elindeki bıçakla koşarak olay yerinden uzaklaştığı görüldü. 

Yunus Ergü'nün, olaydan 1 gün önce, Murat Ulaş Kambur'a iş yerinin önündeki dubayı kaldırıp otomobilini park etmesi nedeniyle tepki gösterdiği ve ikilinin bu yüzden tartıştığı ortaya çıktı. Ergü, polisteki ifadesinde de "Önceki gün bizim iş yerimizin önündeki dubayı çekip arabasını park etti. Daha önce de arabasını oraya park etmesin diye uyarmıştım. Yine öyle yapınca o gün iş yerine gittim ve tartıştık. Daha sonra evime gittim. Olay günü de iş yerine gelince onunla karşılaştık ve tartışmaya başladık. Ben de bıçaklayarak kaçtım" diye konuştu.

Kambur'un arkadaşı Yunus Ekinci ise "Orada çalışan çaycı, duba koymuş kapının önüne. Bizim ağabeyimiz de kendi arabasını oraya çektiği için tartışma yaşamışlar. Daha sonra bizim ağabey ofisine geçiyor. O çaycı da beraberindeki bir kaç kişiyle sinirlenip, ofisine gidiyor ve tartışıyorlar. Onları orada ayırdık ve karakola gönderdik. Daha sonra da anlaştılar, çaycı özür diledi ve konuyu tatlıya bağladılar. Ertesi günde, saldırgan çay ocağına geliyor, bizim ağabey de orada ve yine tartışmaya başlıyorlar. O sırada belinden çıkardığı bıçağı karnına saplıyor" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Son bir haftada 63 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 63 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yumaklı: Türkiye'nin flora zenginliğine Bartın'dan 2 yeni bitki türü daha eklendi
Bakan Yumaklı: Türkiye'nin flora zenginliğine Bartın'dan 2 yeni...