Reklam
  • Reklam
"bas-İTLİK" Rıdvan Akgün yazdı

"bas-İTLİK" Rıdvan Akgün yazdı

Halkın adamı olma sözü veren İmamoğlu dobra dobra evet “İT” dedim deseydi. Demedim dediği için yalan söylemiş olmazdı. Tabii ki  “İT” demişse… Doğru adam İmamoğlu, yalan söylemez, kul hakkı yemez, haksızlıklarla mücadele edebilecek seviyede halkın kahramanı olmuş , 31 Mart gecesi Türkiye’nin yeni umudu alternatif lider yalan söylememiş olurdu.

09 Haziran 2019 - 21:20

 

 

İmamoğlu’nun, “Evet,  İt dedim, dememem gerekirdi ama çok kızmıştım napalım özür dileriz” demek daha erdemli olmaz mıydı?

Kendisine umut bağlayan kitleler yeni liderlerin de hata beklemiyor, cesur cümleler kurarken bununda arkasında durması gerekir ki bunun bir bedeli de olsa… Tazminat ödememek için “Demedim” demezdi en azından. İmamoğlu için gönüllü tazminat savaşçıları binlerce insan var.

“Ben o gün 20 yerde konuştum. Sesim kısıldı bazı kelimeler ağzımdan yarım çıktı, ben “İT” değil “BASİTLİK” dedim” “Vali bize tuzak kurdu” dediği ne kadar inandırıcı oldu bunu bende bilmiyorum.

Her sabah gazete manşetleri ve akşam ana haber bültenlerinde en çok videosunu yayınladığımız ve yorum yaptığımız,  devamlı konuşan ve en çok haber videosu üretilen İmamoğlu’nun 3 gündür suskun olmasının ardında tatilin son günü 9 Haziran Pazar günü gazetecilerin sorularını yanıtlarken “Bas(İT)lik” dedim demesini tartışacağız kalan 13 günlük sürede…

FOX TV “görüntüleri vermiyoruz, suç unsuru var” açıklaması “İT” açıklamasını teyit ediyor. Seçim aşamasında git gellerin yaşandığı bu süreçte İmamoğlu’nun  seçmeni dobralık bekliyor. Ekrem İmamoğlu, “Kızdım ve “İT” dedim deseydi yine seçmen kitlesi arkasında dururdu. Şimdi ise dedi mi demedi mi? Diye vatandaşa tartışabileceği bir enstrüman uzattı. Bu seçimlerde nasıl bir artı veya eksi yapar? 23 Haziran akşamı biz Kanal İzmir TV ekranlarından değerli program yapımcısı siyaset uzmanı hocalarımız, siyaset bilimcilerimiz Prof. Dr. İbrahim Attila Acar, Akademisyen  Beril Yaşar, Seçkin Koç ve diğer gazeteci arkadaşlarla detaylara inip ayrıntılarda boğulmadan seçim sonuçlarını aktaracağız.

İmamoğlu yine güçlü, yine ve yeni bir lider ve Türkiye markası, bunu şimdilik hiçbir şey değiştiremeyecek. Halkın yeni umudundan kimse vazgeçmeyecek. Ayrıca İt kelimesi insanların en sadık dostu olan köpeğe denmiyor mu? Şimdi sevimli İtler alınmayacak mı? “Bu kadar meşhur olmuşken bizim için bir tazminat bedeli ödemeye değmez mi, Ekrem abi” deseler ya o zaman  ne diyeceksin?

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ümit aydın
    4 yıl önce
    Şu bir gerçek İmamoğlu güzel bir ivme kazandi ancak gerek ulusal siyasete girmesi ve çamura batmasi gerek milli söylemlerden uzak kalmasi edepli duruşunu bozması küfür etmesi seçmene bağırması gerek saldıran tutumu ivmesi 180 derece terse döndürdü ben dahi CHP nin başına sonunda adam gibi birisi çıktı demişken
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara yönelik nefret söylemlerinin üretilmesinde en etkin faktörlerden biri
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa Birliği ölçeğinde coğrafi işaret alan ilk bala sahip olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa...