Reklam
  • Reklam
balıkçı ile tilkiden şaşırtıçı dostluk

balıkçı ile tilkiden şaşırtıçı dostluk

Balıkesir'in Erdek ilçesinde aç kalan tilki sahile indi. Balıkçıların ikramlarını geri çevirmeyen tilki bol bol balık yedi. Balıkçı ile tilki arasındaki bu dostluk görenleri hayrete düşürdü.

25 Eylül 2019 - 14:50

'in Erdek ilçesinde aç kalan  sahile indi. Balıkçıların ikramlarını geri çevirmeyen tilki bol bol balık yedi.  ile tilki arasındaki bu dostluk görenleri hayrete düşürdü...

'nde gece yarısı denizden dönen ve teknede bulunan palamut ağlarını kıyıda temizleyen balıkçıların yanlarına  misafir oldu.

'ndan gelen , gece yarısı ağlarda bulunan palamut balıklarına musallat oldu. Durumu fark eden  , teknenin yanına kadar gelen tilkiyi kovmak yerine karnını doyurdu.

Aç kalan tilkiye balık yerine kendi yiyeceklerinden veren tekne sahibi 'ın  ismini verdiği tilkiye şefkatle yaklaşması mahalle sakinlerini sevindirdi.

Geçtiğimiz aylarda aç kalan domuzların yiyecek bulmak için mahalle içine kadar geldiklerini söyleyen  , "Bizim  'nın kuzeyinde yer alıyor. Daha önceleri aç kalan domuzlar mahallemize gelip çöplerde yiyecek arıyordu. Şimdi ise  ismini verdiğim  yiyecek aramaya gelmiş. Biz de kumanyamızda ne varsa onu vererek karnını doyurduk" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti