Reklam
  • Reklam
2. EL BİSİKLET PAZARI VE TEKNİK SERVİS HİZMETİ (BİSİKOOP)

2. EL BİSİKLET PAZARI VE TEKNİK SERVİS HİZMETİ (BİSİKOOP)

Koopertifimiz; 28 Ekim günü saat 10 ile 16 saatleri arasında Bostanlı Pazar yeri alanında, 2. el Bisiklet Pazarı kurarak bisikletlilerin ihtiyacına yönelik hizmet verecektir. Bisikletini satmak isteyenlerle, alıcıları buluşturacak bu pazara katılacak olan satıcılar, sadece 5 Tl ödeyerek yer kiralayabilecekler

18 Ekim 2018 - 23:15

S.S. BİSİKOOP Bisikletliler Hizmet ve Dayanışma Kooperatifi ilginç bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor...

Bisikoop; bisikletli ulaşımı geliştirmek ve bisikleti kent kültürüne daha etkin bir şekilde kazandırmak amacıyla her türlü altyapı faaliyetini gerçekleştirmeyi amaç edinmiştir.

Bu bağlamda bisiklet edinmeyi, satın almayı kolaylaştırmak amacıyla ikinci el bisiklet pazarı açılacaktır.

Koopertifimiz; 28 Ekim günü saat 10 ile 16 saatleri arasında Bostanlı Pazar yeri alanında, 2. el Bisiklet Pazarı kurarak bisikletlilerin ihtiyacına yönelik hizmet verecektir. Bisikletini satmak isteyenlerle, alıcıları buluşturacak bu pazara katılacak olan satıcılar, sadece 5 Tl ödeyerek yer kiralayabilecekler. Aksesuar ve bisiklet parçası satanlardan pazara katılımları için ücret talep edilmeyecektir. Ayrıca istenirse bisiklet alıcısı ve satıcısına Teknik Servis ve Ekspertiz desteği de sağlanacaktır.

Satışa gelen bütün bisikletler fotoğraflanarak, satıcıların kimlik ve iletişim bilgileri alınacak, satış amaçlı oluşturacağımız sitede yayımlanacak. Böylece bisiklet hırsızlığını önleme konusunda, katkı sağlamış olacaktır.

Bisikletini satmak yada almak isteyenler için, daha çok seçeneğin sunulduğu, daha gerçekçi fiyatların oluştuğu ve daha güvenli alışverişin sağlandığı bu zemin tüm bisiklet severlerin hizmetine sunulmuş olacaktır. 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Duygu Kırkıcı
    5 yıl önce
    Bence Türkiye herşeyiyle kendi markasını üretmeli.Piyasada elin gavurunun markaları varken bizim niye yok?
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti