Reklam
  • Reklam
17 GÜN ÖNCE TAHLİYE EDİLEN ÜMİTCAN UYGUN TEKRARDAN BİR KADIN...

17 GÜN ÖNCE TAHLİYE EDİLEN ÜMİTCAN UYGUN TEKRARDAN BİR KADIN CİNAYETİ İŞLEDİ

Aleyna Çakır’ın ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen ve uyuşturucu kullanmaktan girdiği cezaevinden 17 gün önce tahliye edilen Ümitcan Uygun, bu kez de Esra Hankulu’nun ölümüyle ilgili gözaltına alındı

06 Ağustos 2021 - 10:39

Ankara’da, Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen’in (21) ölümüyle ilgili hakkında soruşturma sürerken, uyuşturucu kullanmayı özendirme suçundan tutuklanan ve cezaevinden 17 gün önce tahliye edilen Ümitcan Uygun, bu kez de Esra Hankulu’nun şüpheli ölümüyle ilgili gözaltına alındı. Sema Esen’in babası Mehmet Esen, “Ben bunu hapisten çıkarmayın demedim mi? Daha kaç tane can yakacaklar?” diyerek olaya tepki gösterdi.

Uygun’un annesi Gülay Uygun da, geçen sene, Ankara Keçiören’de bir akrabasının evine yakın dağlık alanda başından silahla vurulmuş halde bulunmuştu. Gülay Uygun’un ölümü şüpheli bulunmuştu.

Mamak ilçesine bağlı Akdere Mahallesi’nde yaşayan Esra Hankulu (25), 18 yaşındaki Furkan G. ve 20 yaşındaki Dilan C.’yi arayarak psikolojisinin iyi olmadığını, babasının mezarına gitmek istediğini söyledi. Daha sonra genç kadın, arkadaşlarıyla beraber tek başına yaşadığı eve geçti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti