Reklam
  • Reklam
YUNUSEMRE VOLEYBOL YAZ KURSU DEVAM EDİYOR

YUNUSEMRE VOLEYBOL YAZ KURSU DEVAM EDİYOR

Yunusemre Belediyesi’nin katkılarıyla açılan Yaz Spor Okulu’nda düzenlenen voleybol kursunda 100 öğrenci voleybol oynamayı öğreniyor.

05 Ağustos 2019 - 10:09

Yunusemre Belediyespor’un Yaz Spor Okulu kursları bu yıl da yoğun ilgi görüyor. Yaz okulunda yüzlerce öğrenci vaktini spor yaparak değerlendirme imkanı bulurken; düzenlenen voleybol kursunda 7-14 yaş arası 100 öğrenci ile spor yapıyor. Haftanın 3 günü yapılan kurs Atatürk Olimpik Spor Salonunda gerçekleştiriliyor. Voleybola olan ilgiden memnun olduklarını dile getiren Voleybol Antrenörü Seda Çarıkçı, bu kurslarla öğrencilerin voleybol oynamayı öğrenmekle birlikte voleybolu profesyonel olarak yapmak isteyen sporcuların da belirlenmesine imkan tanıdığını ifade etti. Çarıkçı konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yaz kursumuzda 4 antrenörümüz rehberliğinde 100 sporcumuz voleybol oynamayı öğreniyor. Bu kurslar sayesinde çocuklarımız hem spor yapıyor, hem de sosyalleşiyor. Burada voleybola yeteneği
olan öğrencilerimizi bu sporu profesyonel yapması için yönlendiriyoruz. Bizlere bu imkanları sunan başta Yunusemre Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Kulüp Başkanı Arif Alkan’a ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti