Reklam
  • Reklam
YOKSULLUKLA MÜCADELE EDEN ROMANLARA AK PARTİ SAHİP ÇIKMIŞTIR

YOKSULLUKLA MÜCADELE EDEN ROMANLARA AK PARTİ SAHİP ÇIKMIŞTIR

AK Parti İzmir milletvekili adayı Cemal Bekle Kanal İzmir TV'de Seçim Özel programında Rıdvan Akgün'ün konuğu oldu. İzmir'de Roman STK' ları üzerinde çalışma yapan ve kuran isimlerden biri olduğunu dile getiren Bekle '' Roman vatandaşlarının sorunlarını iyi bilen biriyim'' dedi.

06 Haziran 2018 - 18:00

Hükümetin yıllardan beri Roman vatandaşları ile ilgili çalışma yaptığını kaydeden Bekle ''Bugüne kadar yok sayılan görülmeyen sorunların hepsini masaya yatırma fırsatı bulduk. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu konuda ciddi bir irade ortaya koydu. Aynı zamanda Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'da bu konuda ciddi çalışmalar yaptı. Yıllardır yoksullukla mücadele eden, ötekileştirilen Roman vatandaşlarımıza sahip çıkmıştır.'' dedi.

 

YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR

Sahada ciddi bir teveccüh ile karşılandıklarını ifade eden Bekle ''Biz tüm teşkilatlarımızla sahadayız.Sürekli bir çalışma içindeyiz. Ben aday olduğumdan itibaren 12 ilçe gezdim bugüne kadar. Vatandaşımız birçok sorunu var. Yine bu sorunlar konusunda çözebilecek olarak bizi görüyor. Yaparsa yine AK Parti yapar diyor vatandaşımız.'' diye konuştu.

 

SÜREKLİ SAHADA ÇALIŞAN DİNAMİK ADAYLARIMIZ VAR

İzmir'deki aday listesine de değinen Bekle ''İzmir 2. bölgede Başbakanımız Sayın Binali yıldırım 1. sırada aday 1. bölgede ilk sırada Genel Başkan yardımcımız Sayın Hamza Dağ var. Bu iki isimde İzmirlilerin çok sevdiği ve İzmirlinin sorunlarını bilen kişiler. Listemizde Türkiye ile ilgili gelecekte hayalleri olan genç adaylarımız var. Sürekli sahada çalışan dinamik adaylarımız var.'' dedi.

Cemal Bekle konuşmasını şöyle sürdürdü;

VATANDAŞLARIN SORUNLARINA ÇÖZÜM ARAYAN BİR EKİBİMİZ VAR

''Kimse erken seçimi beklemiyordu. Ancak bizim partimiz teşkilatlarımızla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla seçime her zaman hazırdır. Biz hiçbir zaman mahallelerden kopmadık. Sürekli vatandaş ile iç içe vatandaşın sorunlarını bilen dinleyen ve bunları biriktirip bunlar için çözüm arayan bir ekibimiz var.'' diye konuştu.

 

EN BÜYÜK ROMAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Recep Tayyip Erdoğan'ın Romanlara sahip çıktığını aktaran AK Parti milletvekili adayı ''Ben romanım. Roman mahallesinde doğup büyüdüm. Özellikle roman mahallelerimizde Recep Tayyip Erdoğan'a karşı ne kadar büyük bir sevgi olduğunu biliyorum. Ben buna bizzat şahit oldum. Toplantı salonlarında En Büyük Roman Recep Tayyip Erdoğan diye inlediğini gördüm. Bu kendiliğinden Roman vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımıza sevgisinden oluşmuş bir slogandır.''

 

YAPACAK ÇOK PROJEMİZ VAR

Parti olarak 16 yıldır neler yaptıklarının ortada olduğunu vurgulayan Bekle ''Türkiye'yi nereden alıp nerelere getirdiğimiz ortada. Ulaşım anlamında, eğitim, sağlık, ekonomi tüm bu alanlarda neler yaptığımız ortada. Yaptıklarımızı anlatıyoruz hep. Ancak daha yapacak çok şey var. Mesela sağlık alanına değinecek olursak, ilaç lobisinin yaptıkları ortada. Bunun belini Recep Tayyip Erdoğan kırmıştır. 64 TL'den alınan antibyotikleri 9 TL'den almaya başladık. Savunma sanayisinde yaptıklarımız var. Yüzde yüz yerli savunma sanayi kullanıyoruz. Vatandaşımız bunu biliyor. Yaparsa Ak Parti'nin yapacağını biliyor.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kırmızı bültenle aranan elebaşı Yunanistan'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan elebaşı Yunanistan'da yakalandı
Yerlikaya, teleferik kazasındaki kurtarma operasyonunda görev alan personeli kabul etti
Yerlikaya, teleferik kazasındaki kurtarma operasyonunda görev alan...