Reklam
  • Reklam
YILIN EN BAŞARILI ANTRENÖRLERİNDEN İKİSİ FOÇA’DAN

YILIN EN BAŞARILI ANTRENÖRLERİNDEN İKİSİ FOÇA’DAN

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İzmir Şubesi bölgenin başarılı antrenörlerini ödüllendirdi. Ödüllendirilen antrenörlerden ikisi geçen yıl Foça Belediyespor alt yapısında ve Bağarası Spor Kulübü’nde görev yaparak başarılara imza atan Şerafetin Camcı ve Deniz Kara oldu.

06 Ağustos 2019 - 13:51

Ödül töreni  5 Ağustos 2019 Pazartesi günü Saat 17.30’da Halkapınar’daki Atatürk Stadyumu Futbol Hakemleri Derneği Eğitim Salonu’nda yapıldı. Başarılı teknik adamlara ödülleri, TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, İzmir Şubesi Başkanı Dr. Şaban Acarbay ve  diğer yetkililerce verildi.

Ödül kriterlerini; Takımını bir üst lige çıkarmış olmak, Takımı ile Türkiye Şampiyonasına katılmış olmak, U12 Liginde Yarı Final ve Final oynamış olmak, U11 Liginde Grup birincisi olmak,  Süper Toto Gelişim Ligleri Elit Grup’ta Türkiye Şampiyonasına katılmış olmak,  Süper Toto Gelişim Ligleri Bölgesel Lig Gruplarında ilk 3 takım arasında olarak Türkiye Şampiyonasına katılmış olmak ve Fair-Play kuralları içinde olmak olarak belirleyen TÜFAD  tarafından bu yıl toplam 218 antrenör ödüle layık görüldü.

Geçtiğimiz yılın başarılı isimleri arasında  Profesyonel liglerde görev yapanlardan Fatih Karagümrük antrenörü Cüneyt Dumlupınar,Menemen Beklediyespor Antrenörleri Suat Kaya ve Soner Erdurmuş’ta ödül verilecekler listesinde yer aldı. 

U16’LARLA ŞERAFETTİN CAMCI

Foçalı antrenörlerden daha önceki yıllarda Ege Bölgesi’nde çeşitli profesyonel lig ekiplerini başarıyla çalıştıran, antrenörlük lisansları Türkiye’nin en önemli hocalarıyla aynı seviyede olmasına rağmen son yıllarda kendisini amatör ve gençlerin yetişmesine adayan Şerafettin Camcı  Foça Belediyespor U16 takımıyla kazandığı birincilikle ödüllendirildi.

İKİ YIL ÜSTÜSTE BAĞARASISPOR’U ŞAMPİYON YAPAN DENİZ KARA

Çok kısıtlı olanak ve zorlu çalışma koşullarıyla Foça Belediyesi Bağarasıspor takımını iki sezonda ikinci amatör kümeden iki şampiyonlukla İzmir Süper Amatör Ligine taşıyan antrenör Deniz Kara’da TÜFAD’ın en başarılılar listesinde yerini alan diğer Foçalı oldu.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Foça Spor
    4 yıl önce
    Profesyonel liglerde Teknik Direktörlük yapma yetkisi ve liyakatı olmasına rağmen kendini Çocukların Futbol Eğitimine Adayan Şerafettin CAMCI Hocamıza Çocuklarımız üzerindeki emekleri için Teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.Şerafettin Hocamızın Değerini Bilelim, Vefasızlık yapmayalım..!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek