Reklam
  • Reklam
Yılanların Kralını Yılan Öldürdü

Yılanların Kralını Yılan Öldürdü

26 Haziran 2018 - 12:00

   Dünya'nın önde gelen yılan terbiyecilerinden biri olan Malezyalı Ebu Zarin Hüssin, önceki gün hayatına yılan ısırığıya veda etti. Yılanlarla iletişime geçerek, onlarla konuşan ve yılanları sakinleştiren Hüssin, bir kral kobranın saldırısına uğradı.

    Malezya’daki yılan sorunu en çok bölgede yaşayan halkı endişelendiriyor. Öyle ki insanlar bazen evlerinde bazen de iş yerlerinde yılan bulabiliyor. Bu sebepten ötürü ilk yardım ve itfaiye ekipleri bünyesinde yılanlarla mücadele eden birimler oluşturuluyor.

   Bu birimlerden birinin başında 33 yaşındaki Ebu Zarin Hüssin vardı. Hüssin, kariyeri boyunca yüzlerce yılanı öldürmeden topladığı için bölgede nam salmıştı. Yılanlarla iletişime geçen ve onları sakinleştirmenin yöntemini bulan Hüssin, önceki gün ülke basını tarafından konuşuluyordu.

    Aynı zamanda Malezya’da düzenlenen “Yetenek Sizsiniz Asya” programında yarışan ve bir yıldız olarak ünlenen Hüssin, gittiği bir evde yakaladığı bir yılan tarafından saldırıya uğradı. olay yerine kısa süre sonra yardım ekipleri intikal etti. Hüssin olay yerinde can verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti