Reklam
  • Reklam
Yeni Doğan Bebeklere Ailemize Hoş Geldin Hediyesi

Yeni Doğan Bebeklere Ailemize Hoş Geldin Hediyesi

Bornova Belediyesi, ilçede dünyaya gelen bebekleri, güzel bir sürprizle karşılıyor. Belediye ekipleri, yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek “Ailemize Hoş Geldin Destek Paketi” hediye ediyor.

02 Mayıs 2021 - 17:20

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yapılan çalışma kapsamında Bornova’da doğan bebekler evlerinde ziyaret edilerek destek paketi ve Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’nun tebrik mesajı iletiliyor. Doğum sonrası temel bakım malzemelerinden oluşan pakette bebek şampuanı, biberon,ıslak mendil, ateş ölçer, çocuk bezi ve anneler için kadın hijyen kiti bulunuyor. Destek paketi almak isteyen aileler Bornova Belediyesi web sitesi üzerinden form doldurarak başvuruda bulunuyor. 

Projenin ilçede 6 aylığa kadar olan bebekler için hazırlandığını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Vatandaşlarımızın hayatlarının her evresinde yanlarında olan, farklı ihtiyaçlara cevap verebilen bir belediyecilik anlayışı ile çalışıyoruz. Bu proje ile Bornovalı ailelerimizin çocuklarını büyütme serüvenlerinin başlangıcında yanlarında olmak istedik” dedi. 

Evlere girilmiyor

Başkan İduğ pandemi döneminde de kurallar çerçevesinde dağıtımlar yapıldığını belirterek, “Ekiplerimiz, önce ailelerimizin sağlığını düşünerek, sosyal mesafe ve maske kuralı içinde, hanelerin içine girmeden ailelerimize hediye paketlerini, adres adres teslim ediyor” diyerek bilgi verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek