Reklam
  • Reklam
"Yeni bölümleri iş dünyasının taleplerine göre...

"Yeni bölümleri iş dünyasının taleplerine göre açtık"

İstanbul Ticaret Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Öztürk Oran, mezunlarının iş aradığı değil, aranılan eleman olarak yetiştiği bir üniversite olmayı hedeflediklerini belirterek, bu amaç doğrultusunda önemli adımlar attıklarını, yeni bölümleri iş dünyasının taleplerine göre açtıklarını kaydetti.

26 Haziran 2019 - 09:53

İstanbul Ticaret Üniversitesi açıklamasında görüşlerine yer verilen Oran, mezunlarının iş aradığı değil, aranılan eleman olarak yetiştiği bir üniversite olmayı hedeflediklerini aktardı. Bu amaç doğrultusunda önemli adımlar attıklarını dile getiren Oran, yeni bölümleri iş dünyasının taleplerine göre açtıklarını kaydetti.

İstanbul Ticaret Üniversitesinin 2019 – 2020 akademik yılına güçlü bir şekilde hazırlanmaya başladığı anlatan Oran, üniversitenin gençlere değişen dünyanın içinden geçerek yepyeni bir kapıyı açtığını vurguladı. Oran, mütevelli heyetinden akademik ve idari kadroya, öğrencisinden mezununa kadar büyük bir aile olmanın bilinciyle yeni bir döneme büyük sıçrama yaparak daha güçlü adımlarla gireceklerini kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti