Reklam
  • Reklam
Yavaş yeni uygulamayı duyurdu! Tüm okullara dağıtılacak

Yavaş yeni uygulamayı duyurdu! Tüm okullara dağıtılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sabit saat uygulaması sebebiyle karanlıkta okula giden öğrencilerin can güvenliği için reflektörlü çanta çıkartması dağıttıklarını duyurdu.

07 Şubat 2022 - 19:01

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi ‘öğrenci dostu' uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Kentte can güvenliğini önceleyen uygulamaları hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi şimdi de okulların açılmasıyla birlikte “Güvenli Ankara Güvenli Yaya” sloganıyla öğrencilerin trafikte fark edilmesini sağlamak için “reflektörlü çıkartma” uygulaması başlattı.

 

Yeni uygulamanın başlatıldığını sosyal medya hesapları üzerinden videolu paylaşımla duyuran ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Sabit saat uygulaması nedeniyle evlatlarımızın okula gidişleri de evlerine dönüşleri de ne yazık ki gece karanlığında geçiyor. Karanlıkta meydana gelebilecek kazalara karşı çocuklarımıza ücretsiz reflektörlü çanta çıkartması dağıtmaya başladık” dedi.

TÜM OKULLARA DAĞITILACAK

Ankara Zabıtası tarafından başlatılan uygulama ile ücretsiz reflektörlü çıkartma, kent genelindeki tüm okullara dağıtılacak

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bolat:  İsrail, enflasyon artışı ve mal bulamama gibi sıkıntılar çekti
Bolat: İsrail, enflasyon artışı ve mal bulamama gibi...
Kacır: Uluslararası girişim sermayesi fonları Türkiye'ye yatırım konusunda istekli
Kacır: Uluslararası girişim sermayesi fonları Türkiye'ye...