Reklam
  • Reklam
YAŞAR OKUYAN: "BABASINI AFFETMİYORUM, TUNÇ SOYER’İ...

YAŞAR OKUYAN: "BABASINI AFFETMİYORUM, TUNÇ SOYER'İ DESTEKLİYORUM!"

04 Şubat 2019 - 17:22

Kanal İzmir TV ve İzmir Haber Merkezi ortak canlı yayınında Rıdvan Akgün’ün Politik Gündem konuğu Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan Tunç Soyer’in babası ile ilgili ithamlara karşı şunları söyledi:

Tunç Soyer’i  babasının üzerinden kötülemenin yanlış olduğunu ifade eden Okuyan: “Ben CHP’nin üyesi değilim. Benim şuanda babasının üzerinden Tunç Soyer’e ve CHP’ye tepki göstermemin sebebi ortada vicdansızlığın olmasıdır. Tunç Soyer’ in babasının 38 yıl önceki tartışmaları günümüze getirmenin kime ne faydası var? Türkiye zaten 50 tane saldırıyla muhatap, şimdi yeniden mi solcu sağcı kavgasına ortak olmak isteniyor?” şeklinde konuştu.

Okuyan aynı zamanda şunları kaydetti: “Sayın Tunç Soyer’i destekliyorum ve bu ithamların karşısında elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim. Sevdikleriyle de oturup konuşuruz.  Babalarını üzerinden bir insanı eleştirmeyelim. Tunç Soyer ile 5-6 kere telefonla görüştük. Bunlara üzülme ya da cevap verme politik konusu sizi bir polemiğe itmek istiyorlar dedim. Önümüzdeki haftada İzmir çalışmalarıyla ilgili bir araya gelebiliriz.”

Aynı zamanda Tunç Soyer’in babasına hakkını helal etmeyen okuyan: “Babası başka bir konu. Tunç Soyer başka bir konu. Seçime gidiyoruz. Bir aday belirlendi. Kimse Tunç Soyer’in babasının üzerinden tartışma çıkartmasın ve kimse kimseyi etkilemesin. Ama ben Tunç Soyer’in babasına hakkımı helal etmiyorum.”

Bahçeliye ithamlarda bulunan Okuyan: “Sayın Devlet Bahçeli’ye buradan rica ediyorum: çok büyük polemik yapıyorsun, çok büyük yanlış yapıyorsun, bunun devamında öyle gerçekler ortaya çıkar ki sen çok kötü duruma düşersin ve son derece mahçup olursun. Onun için Tunç Soyer  konusunda yeteri kadar konuştun. Sesini kıs, bundan sonra Tunç Soyer’e babası üzerinden suçlama getirme.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti