Reklam
  • Reklam
Yaşar Gaga Yoğun Bakımda!

Yaşar Gaga Yoğun Bakımda!

“Alakasız Şarkılar” adlı albümünden Tarkan ve Sezen Aksu ile ‘Ceylan’ parçasına yaptığı düetle tanıdığımız şarkıcı ve menajer Yaşar Gaga, kalp yetmezliği nedeniyle Çapa Tıp Fakültesi'nde yoğun bakıma alındı.

21 Şubat 2018 - 11:02

Dört Yıl Önce By-Pass Olmuştu

Dört yıl önce başladığı “Alakasız Şarkılar” adlı albümüne geçirdiği kalp krizi sonrası ara vermek zorunda kalan başarılı müzik adamı by-pass ameliyatı olmuştu. Üç hafta önce kaldırıldığı hastanede kalp yetmezliği teşhisiyle tedavi altına alındı. Şubat ayının başında hastaneye kaldırılan Gaga'nın durumun ciddileşmesi üzerine yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

Sezen Aksu Ziyaretine Gidiyor

Sezen Aksu, menajerliğini yapan Yaşar Gaga’nın sağlık durumunu yakından takip ediyor. Yakın çevresinden edinilen bilgiye göre; Sezen Aksu, yakın dostu olan Gaga’yı geceleri ziyaret ediyor. Gaga’ya durumun iyileşmesi halinde kalp pili takılabileceği belirtildi. Müzik dünyasının başarılı isimlerinden Yaşar Gaga uzun bir dönem Sezen Aksu’nun vokalistliğini de üstlendi.

Yaşar Gaga Kimdir?

Yaşar Gaga uzun bir dönem Sezen Aksu’nun vokalistliğini üstlendi. Bir ara “Şarkı Söylemek Lazım” isimli yarışmada jüri üyesi görevi yapan Yaşar Gaga özellikle Sezen Aksu’nun seslendirdiği “Bile Bile” isimli şarkı ile tanındı. 1997 yılında “Betonova” isimli bir albüm çıkardı. 2017 yılında Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar isimli albümünde Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Kibariye, Dilber Ay, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onurr ve Halik Koçak şarkılar seslendirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek