Reklam
  • Reklam
YAN ODADA KARISINI UYUTUP, GENÇ KIZI TACİZ ETTİ.

YAN ODADA KARISINI UYUTUP, GENÇ KIZI TACİZ ETTİ.

Bursa'da 18 yaşındaki S.Y., 41 yaşındaki patronu Ü.B.'nin yazlık evinde kendisini taciz ettiğini iddia etti. S.Y.'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan Ü.B., yöneltilen suçlamayı kabul etmeyip, maaşına zam yapmadığı için kendisine iftira attığını söyledi. Ü.B., ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

29 Temmuz 2021 - 17:02

İddiaya göre, S.Y., 23 Temmuz'da, ailesiyle birlikte Mudanya'daki yazlık evinde tatil yapan patronu Ü.B.'nin evine gitti. S.Y., tatilin ikinci günü Ü.B., eşi A.B. ve evdeki diğer 3 kişiyle birlikte alkol aldı. Bir süre sonra S.Y., uyumak için bir odaya girdi. İddiaya göre S.Y., gece saatlerinde odasına gelen Ü.B.'nin kendisine elle tacizde bulunduğunu söyledi. Sabah, evden ayrılıp ablası İ.Y.'nin yanına giden genç kız, yaşadıklarını ailesine anlatıp, polise giderek şikayette bulundu.

Kardeşi S.Y.'nin, gece uyurken söylediği, "Bana inanmayacaklar, beni vurun, beni öldürün' sözlerini cep telefonu ile görüntüleyen İ.Y, bu anları sosyal medya hesabından paylaşıp yardım istedi. İ.Y, şunları söyledi: "O akşam kardeşim ev sahibi olan patronu ve eşi klimalı odada yattığı için yatak odasında uyumuş. Adam, gece karısını uyuttuktan sonra odanın kapısını kapatıp, kız kardeşimin uyuduğu odaya girmiş. Kardeşime, 'Sen de beni istiyorsun, ben de seni istiyorum' tarzında şeyler söylemiş. Kardeşim adamı üzerinden itmek için elinden geleni yapmaya çalışsa da, bir saat tacize uğradı. Daha sonra adam bir ses duyunca toparlanıp, odadan çıksa da, 5 dakika sonra yeniden gelip tacize devam etmiş."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti