Reklam
  • Reklam
WUSHU – KUNG FU KURSUNA YOĞUN İLGİ

WUSHU – KUNG FU KURSUNA YOĞUN İLGİ

Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Belediyespor’un katkılarıyla düzenlenen yaz spor okulları kapsamında Wushu - Kung Fu kursu başladı. Hafta içi 5 gün süren kurslar kapsamında çocuklar hem Wushu – Kung Fu öğreniyor.

04 Temmuz 2019 - 13:23 - Güncelleme: 04 Temmuz 2019 - 13:34

Yaz aylarında çocukların vakitlerini spor yaparak geçirmelerini sağlayan Yunusemre Belediyesi, yaz okulları kurslarının startını verdi. 2000 – 2012 doğumlu sporculara yönelik 19 Mayıs Stadyumu yanındaki Gediz Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kurslar kapsamında çocuklar hem Wushu - Kung Fu öğreniyor hem de vakitlerini güzel değerlendiriyor. Kursa olan ilginin memnuniyet verici olduğunu dile getiren Wushu - Kung Fu Hocası Yusuf Çetinkaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Wushu-Kung Fu güzel bir Uzak Doğu sporu.  Ailelerden ve öğrencilerimizden çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Antrenmanlarımızı  hafta içi 5 gün yapıyoruz. Çocuklarımızın spora yönlendirilmesinde büyük emeği olan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve Yunusemre Belediyespor Başkanımız Arif Alkan’a ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

yunu5 yıldır Uzak Doğu sporlarıyla ilgilendiğini dile getiren sporculardan ise Şevval Battal ise “13 yaşındayım. Wushu – Kung Fu sporunu çok seviyorum. 5 yıldır bu sporu yapıyorum. Bu sporu yapmaktan mutluyum, herkesin sporla ilgilenmesi gerektiğine inanıyorum” diye konuştu.  Muhammed Ali Çetinkaya da duygularını şu sözlerle aktardı: ”6 yıldır bu sporu yapıyorum. Wushu yaparken kendimi rahat hissediyor, kendimi kolaylıkla savunabiliyorum. Herkese bu sporu yapmaya davet ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti