Reklam
  • Reklam
Van’da sahte içkiden ölenlerin sayısı arttı

Van'da sahte içkiden ölenlerin sayısı arttı

Van'da, sahte içki içtikten sonra fenalaşıp, hastaneye kaldırılanlardan 2 kişi daha hayatını kaybetti. Kentte sahte alkolden ölenlerin sayısı, 4'e yükseldi. Ekiplerin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi

23 Ağustos 2022 - 13:22

Van'da sahte içki nedeniyle fenalaşıp, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 8 kişiden 2'si, dün hayatını kaybetti.

tedaviye alınan 6 kişiden 2'si ise bugün yaşamını yitirdi. Kentte sahte içki nedeniyle ölenlerin sayısı, 4'e yükselmiş oldu.

Diğer 4 kişinin ise hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri, sahte içkilerin kente 3 gün önce getirilen malzemelerden hazırlandığını belirlemişti. Ekipler, soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA YAPILDI

Van İl Emniyet Müdürlüğü, 4 kişinin sahte içkiden ölümüne ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"19 Ağustos 2022 günü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sahte alkol kullanımı şüphesiyle vatandaşlarımızın tedavi altına alındığı bildirilmesi üzerine olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında, kendisi de alkol zehirlenmesi nedeniyle hastanede tedavi görmekte olan 1 şüpheli hakkında işlem yapılmış, alınan ilk beyanlar doğrultusunda, vatandaşlarımızın il dışından getirilen malzemeler ile imal edilen sahte alkolü tükettikleri anlaşılmıştır.

6 VATANDAŞIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Sahte alkol kullanımı şüphesiyle 8 vatandaşımız Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmış, aralarında hakkında işlem yapılan ve alkol üretiminde kullanılan malzemeleri temin eden şahsın da bulunduğu 2 vatandaşımız 21.08.2022 günü, ayrıca aynı gün saat 19.00 sıralarında alınan ihbar üzerine gidilen ilimiz İpekyolu ilçesinde bulunan bir ikamette sahte alkol tükettiği değerlendirilen 2 vatandaşımız olmak üzere olayla ilgili toplam 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.

Halen hastanede bulunan 6 vatandaşımızın tedavisi devam etmektedir. Konuyla ilgili varsa başka şüpheli ve kullanıcı şahısların tespitine yönelik yapılan çalışmalar devam etmektedir."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti