VAN’DA DONMUŞ HALDE BULUNDU!

VAN'DA DONMUŞ HALDE BULUNDU!

Van'ın Başkale ilçesinde, yurda yasa dışı yollardan girdiği belirlenen yabancı uyruklu bir kişi, donmuş halde bulundu. Cansız beden, otopsi için Van Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü.

17 Aralık 2018 - 14:28

İran sınırında devriye görevi yapan Van Başkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Eşmepınar ile Yavuzlar mahalleleri kırsalında erkek cesedi buldu. Yapılan kontrollerde üzerinden belge çıkmayan yabancı uyruklunun donduğu belirlendi.

Hangi ülkenin vatandaşı olduğu henüz tespit edilemeyen yabancı uyruklu, Başkale Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Ölüm muayenesi yapılan yabancı uyruklu, daha sonra otopsi için Van Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü. Yabancı uyruklunun donmuş bulunmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: İklime Dirençli Ormancılık Projesi, ormancılık tarihimizin en kapsamlı ve stratejik projelerinden oldu
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: İklime Dirençli Ormancılık...
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimi için yoğun telefon diplomasisi
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimi için yoğun telefon diplomasisi