Reklam
  • Reklam
ÜZÜM FESTİVALİ BAŞLIYOR..

ÜZÜM FESTİVALİ BAŞLIYOR..

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu göreve başladığından beri düzenlenen “Kavacık Üzüm Festivali” bu yıl 15-16 Eylül tarihleri arasında Kavacık Köy Meydanı’nda yapılacağı bildirildi.

11 Eylül 2018 - 15:10

Karabağlar Belediyesi tarafından düzenlenecek olan festival 15 Eylül Cumartesi günü konser, halk oyunları, film gösterimi ile başlayıp, 16 Eylül Pazar günü üzüm yarışması, halk oyunları gösterisi ve konserle tamamlanacak. Ayrıca iki gün boyunca çocuklara ve yetişkinlere yönelik atölye çalışmaları ve animasyon gösterileri de festivale ayrı bir renk katacak. Festivalin her yıl olduğu gibi bu yılda büyük ilgi görmesi bekleniyor.

ÜZÜM FESTİVALİ DÜZENLİ OLARAK YAPILMAYA BAŞLADI

Başkan Selvitopu göreve geldiğinden itibaren Kavacık Köyü Üzüm Festivali düzenli olarak yapılmaya başladı. Ayrıca bu festival, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillenirken, Kavacık Üzümünün de coğrafi işaretini almak için çalışmalar son hızıyla devam ediyor.  Sadece yerli değil,  yabancı turistler tarafından da son dönemde ilgi gören Kavacık Köyü için Karabağlar Belediyesi İngilizce kitapçık bastırarak dağıtmaya devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti