Reklam
  • Reklam
ÜNLÜ SANATÇIYA MÜEBBET İSTENİYOR

ÜNLÜ SANATÇIYA MÜEBBET İSTENİYOR

30 Nisan 2018 - 11:12 - Güncelleme: 30 Nisan 2018 - 11:27

 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Gölbaşı'nda Ağustos 2016'da Avukat Onur Demir vahşetine ilişkin soruşturmasını tamamladığını bildirdi. Cinayeti işlediği gerekçesiyle tutuklanan ünlü şarkıcı Emrah Dinçer ile cesedi ortadan kaldırmasına yardım ettiği ispatlanan avukatı Şükrü Açıkbaş hakkında yasal işlemler başladı.

2 Ağustos 2016'da başkentin Gölbaşı ilçesi Çobandere Mahallesi'nde ağzı bağlanmış bir şekilde ölü olarak bulunan avukat Onur Evrim Demir'in katili ünlü müzisyen Emrah Dinçer olduğu kanıtlandı. İzmir'de avukatlık yapan Onur Evrim Demir, Ankara'da oturan şarkıcı Emrah Dinçer'e ait davaları takip ediyordu. Edinilen bilgiye göre, Avukat Onur Evrim Demir'in Emrah Dinçer'in davalarını artık takip etmek istemediğini belirtmesi üzerine Emrah Dinçer, Demir'i Ankara'daki evine konuşma bahanesiyle davette bulundu. Buluşma teklifini kabul eden Demir, Emrah Dinçer tarafından kafasına sopa vurularak cinayete kurban gitti. Demir'in cesedi, Gölbaşı'nda Çobandere tarafında Mogan Gölü yakınlarında bulundu.

Avukatın halası Aysel Demir ise yeğenini müvekkili olan şarkıcı Emrah Dinçer'in öldürdüğünü iddia etti. Halanın ifadesi üzerine polis, şarkıcı Emrah Dinçer'in evine baskın düzenledi. Dinçer evde yoktu ancak polis, Dinçer'in evinde yapılan aramalarda, Demir'in başına vurulan sopanın bir parçası ve kanlı elbiseler buldu. Olaydan iki gün sonra yakalanan Emrah Dinçer ile cinayeti gizleyen avukatı Şükrü Açıkbaş çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay yerinde bulunan ve Demir'in başına vurulan sopanın bir parçası evinden çıkınca suçunu itiraf eden şarkıcı Dinçer,'Avukat Demir'i ayrıldığı eşiyle birlikte olduğu için öldürdüm'dedi. Müvekkili Emrah Dinçer'in cinayet işledikten sonra ilk ulaştığı kişi olan avukat Şükrü Açıkbaş da cinayete sessiz kalmak suçuyla tutuklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bakan Ömer Bolat, ödemeler dengesi istatistiklerini değerlendirdi
Bakan Ömer Bolat, ödemeler dengesi istatistiklerini değerlendirdi
Kriptolara ilişkin yasa teklifi  Meclis'e sunulacak
Kriptolara ilişkin yasa teklifi Meclis'e sunulacak