Reklam
  • Reklam
ÜNLÜ KOMEDYENİN FETO DAVASININ TARİHİ...

ÜNLÜ KOMEDYENİN FETO DAVASININ TARİHİ...

Türkiye'de bir yetenek yarışmasıyla ünlenen komedyen Atalay Demirci'nin FETÖ terör örgütünün mensubu olduğu gerekçesiyle yargılandığı dava, 1 Kasım 2018'e çekildi. Konya'da FETÖ terör örgütüne ait bir yurtta gösteri yaptığı iddiası sorulan Demirci'nin cevabı; "Herhangi bir şey hatırlayamadım" oldu.

26 Haziran 2018 - 17:54 - Güncelleme: 26 Haziran 2018 - 18:09

FETO'ye yönelik yürütülen soruşturmalarda "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme" ve "silahlı terör örgütü üyeliği" suçlarından tutuksuz yargılanan komedyen Demirci'nin davası hala devam ediyor. Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesincde gerçekleşen davaya, Demirci, avukatı ve yakınları katıldığı öğrenildi.

Mahkeme Başkanı Boztaş, FETÖ soruşturmalarında ifadesi alınan Erdinç K.'nın, "Atalay Demirci, Konya'da cemaate ait bir yurtta düzenlenen programda gösteri yaptı" dediğini bildirdi.

Erdinç K.'nın bu ifadeleri sorulan Demirci, "Bana okumuş olduğunuz Erdinç K. ile ilgili herhangi bir şey hatırlayamadım" ifadesini kullandı. 

Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, dinlenmeyen tanıkların bir sonraki duruşmada dinlenilmesine ve Demirci'den el konulan dijital materyallere ilişkin bilirkişi raporunun beklenilmesine karar verildiği açıklandı.

Mahkemenin 1 Kasım 2018'e kadar ertelenme kararı alındı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti